Κηφισός: Λύθηκε το μυστήριο με τις 3.500 πεταμένες σφαίρες – Σε ποιον ανήκουν
Τι δήλωσε στις αρχές για την διασπορά μεγάλου αριθμού φυσιγγίων πυροβόλου όπλου στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος στη Λ. Κηφισού που βρέθηκαν τις πρωινές ώρες σήμερα.
Τι δήλωσε στις αρχές για την διασπορά μεγάλου αριθμού φυσιγγίων πυροβόλου όπλου στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος στη Λ. Κηφισού που βρέθηκαν τις πρωινές ώρες σήμερα.
Σε ιδιοκτήτη καταστήματος εμπορίας όπλων και πυρομαχικών ανήκουν οι περίπου 3.500 περίπου σφαίρες, που βρέθηκαν πεταμένες στη μέση του δρόμου, στην λεωφόρο Κηφισού σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (16-12-2021), μετέβη αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας όπλων και πυρομαχικών και δήλωσε ότι πρωινές ώρες της 14-12-2021, κατά τη μεταφορά με αυτοκίνητο σε κατάστημά του, χωρίς να το αντιληφθεί απώλεσε συσκευασίες με αριθμό φυσιγγίων» αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
Πρωινές ώρες της 14-12-2021, μετά από κλήση στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), μετέβησαν στη Λ. Κηφισού στην Αθήνα και διαπίστωσαν στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος, διασπορά μεγάλου αριθμού φυσιγγίων πυροβόλου όπλου.
Τα φυσίγγια περισυλλέγησαν και κατασχέθηκαν.
Μεσημβρινές ώρες σήμερα (16-12-2021), μετέβη αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας όπλων και πυρομαχικών και δήλωσε ότι πρωινές ώρες της 14-12-2021, κατά τη μεταφορά με αυτοκίνητο σε κατάστημά του, χωρίς να το αντιληφθεί απώλεσε συσκευασίες με αριθμό φυσιγγίων.
Για το ανωτέρω συμβάν ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και από το Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί όπλων.
ολες οι ειδησεις
- ΑΕΚ: Αναβάλλεται εκδήλωση στην «Αγιά Σοφιά» μετά τον θάνατο του Μάριου Οικονόμου
- Η Κύπρος μπαίνει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα SAFE – «Στήριξη σε ένοπλες δυνάμεις και αμυντική βιομηχανία»
- Για όνομα του… ροκ εν ρολ: Όταν ρωτάς για τον Παύλο Σιδηρόπουλο και η Τεχνητή Νοημοσύνη παίζει… φάλτσο
- Γιατί ο Τυραννόσαυρος Rex είχε τόσο μικρά χέρια – Η νέα θεωρία των επιστημόνων
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr