Κίνδυνος φωτιάς στον Υμηττό: «Ωρολογιακή βόμβα» τα ξερά χόρτα (Βίντεο)
Στο σημείο που δείχνει η κάμερα του δελτίου ειδήσεων, έχει σχηματιστεί ένας τεράστιος όγκος από ξεραμένα χόρτα και ξύλα και σκουπίδια.
Στο σημείο που δείχνει η κάμερα του δελτίου ειδήσεων, έχει σχηματιστεί ένας τεράστιος όγκος από ξεραμένα χόρτα και ξύλα και σκουπίδια.
Παρά τις εκτεταμένες καταστροφές από τις πυρκαγιές και τον πρόσφατο εφιάλτη στην Πεντέλη, στην Αττική και όχι μόνο υπάρχουν πολλές «ωρολογιακές βόμβες» που μπορεί να προκαλέσουν φωτιά. Τι και αν η Πυροσβεστική προειδοποιεί για επικινδυνότητα εκδήλωσης πυρκαγιών η εικόνα από τους τους πρόποδες του Υμηττού είναι αποκαρδιωτική.
Ο μετεωρολόγος του ALPHA Γιώργος Τσατραφύλλιας βρέθηκε στο σημείο με όλα τα ξερά χόρτα της περιοχής. Στο σημείο που δείχνει η κάμερα του δελτίου ειδήσεων, έχει σχηματιστεί ένας τεράστιος όγκος από ξεραμένα χόρτα και ξύλα και σκουπίδια. Πίσω ακριβώς από την «ωρολογιακή βόμβα» είναι ο Υμηττός. Ένα σημείο αναφοράς για την πρωτεύουσα και τη ζωή των ανθρώπων.
Δειτε το αποκαλυπτικό βίντεο:
ολες οι ειδησεις
- Κυβερνητικό restart στην καθημερινότητα: Ισότητα αμοιβών, Ταμείο Ανάκαμψης και μεταρρυθμίσεις στο επίκεντρο του σημερινού υπουργικού συμβουλίου
- Η Ευρώπη στο έλεος της κλιματικής κρίσης: Συνεχίζεται ο μαγιάτικος καύσωνας
- Η Μάιλι Σάιρους έλαβε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ
- Το πιο παράξενο φεστιβάλ του Χονγκ Κονγκ: Αγώνας αναρρίχησης σε πύργο γεμάτο ψωμάκια
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr