Κλείνει το Guggenheim του Βερολίνου
Μετά από 15 χρόνια, το Guggenheim του Βερολίνου κλείνει στο τέλος του έτους, όπως αναφέρουν οι New York Times.
Μετά από 15 χρόνια, το Guggenheim του Βερολίνου κλείνει στο τέλος του έτους, όπως αναφέρουν οι New York Times.
Μετά από 15 χρόνια, το Guggenheim του Βερολίνου κλείνει στο τέλος του έτους, όπως αναφέρουν οι New York Times. Η απόφαση να τερματιστεί η συνεργασία μεταξύ του ιδρύματος Solomon R. Guggenheim και της Deutsche Bank ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί. Ούτε η Τράπεζα ούτε το Guggenheim έδωσαν μια συγκεκριμένη αιτία για την απόφαση, λέγοντας μόνο ότι η επαφή τους λήγει στο τέλος του 2012.
Όπως ανέφερε ο Richard Armstrong, διευθυντής του Ιδρύματος Guggenheim «Το Βερολίνο σήμερα είναι μια πόλη πολύ διαφορετική από ό, τι ήταν όταν ξεκινήσαμε. Αισθανόμαστε είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα να κάνουν ένα βήμα πίσω και να επανεξετάσουμε τη συνεργασία μας για να δούμε πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί.»
Το κλείσιμο του μουσείου του Βερολίνου δεν σηματοδοτεί ένα τέλος στο διεθνές δίκτυο των Guggeneim. Όπως έχουμε ήδη γράψει το νεοϋορκέζικο ίδρυμα περιμένει το πράσινο φως από το Δημοτικό Συμβούλιο του Ελσίνκι για να ξεκινήσουν ένα νέο Μουσείο Guggenheim στη Φινλανδία.
πηγή: athinorama.gr
ολες οι ειδησεις
- Βόλος: Νοσηλεύονται 5 άτομα από τοξικά μανιτάρια – Εκτός κινδύνου η υγεία τους
- Λιόλιος: Φοροαπαλλαγή 1,247 εκατ. ευρώ για τα Coffee Island και χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης
- Χάρτης των Γεύσεων 2026: Τριήμερη έκθεση με έμφαση στους επαγγελματίες
- Σοκαριστικός τραυματισμός του Σατοράνσκι στο Dubai BC
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr