Κλοπή – «μαμούθ» σε ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο
Κλοπή με λεία 500.000 ευρώ σε βάρος κοσμηματοπωλείου σε ξενοδοχείο στην περιοχή Πηγιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο έχει θέσει σε συναγερμό την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.
Κλοπή με λεία 500.000 ευρώ σε βάρος κοσμηματοπωλείου σε ξενοδοχείο στην περιοχή Πηγιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο έχει θέσει σε συναγερμό την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.
Κλοπή με λεία 500.000 ευρώ σε βάρος κοσμηματοπωλείου σε ξενοδοχείο στην περιοχή Πηγιανό Κάμπο στο Ρέθυμνο έχει θέσει σε συναγερμό την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης ή οι δράστες έσπασαν την πόρτα του καταστήματος και στην κυριολεξία «άρπαξαν» όσα περισσότερα κοσμήματα μπορούσαν αδειάζοντας όλες τις προθήκες.
Ο υπεύθυνος λειτουργίας του κοσμηματοπωλείου δήλωσε στις αρχές ότι η αξία των κοσμημάτων που εκλάπησαν αγγίζει τις 500.000 ευρώ.
Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την υπόθεση για τον εντοπισμό των ανδρών.
Πηγή: flashnews.gr
ολες οι ειδησεις
- Ταξίδι στο χρόνο – Η Αθήνα του 1958 και η συνοικία της Κυψέλης (Βίντεο)
- Μουντιάλ 2026: «Σαφάρι» για fake καταλύματα λίγο πριν τη σέντρα στις ΗΠΑ
- «Gamechanging Team», η πραγματική ομάδα – όνειρο του Μουντιάλ
- Πρόστιμα εφορίας: Ποιοι απαλλάσσονται αναδρομικά – Τι αλλάζει για εκπρόθεσμες δηλώσεις
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr