Κολωνός: Στην φυλακή ο 38χρονος για τον θάνατο της 31χρονης συντρόφου του
Η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση αποσύρθηκε.
Η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση αποσύρθηκε.
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 38χρονος σύντροφος της 31χρονης που βρέθηκε νεκρή στον Κολωνό, έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Αξιοσημείωτη είναι η μετατροπή της κατηγορίας, καθώς η δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση αποσύρθηκε ελλείψει ενδείξεων, με τον κατηγορούμενο να αντιμετωπίζει πλέον την πράξη της διακεκριμένης ενδοοικογενειακής βλάβης.
Στην απολογία του, ο 38χρονος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στον θάνατο της συντρόφου του, αποδίδοντας την απώλεια σε παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα στην κίρρωση του ήπατος που προκλήθηκε από σοβαρό αλκοολισμό. Παρότι παραδέχθηκε ένα μεμονωμένο περιστατικό βίας (δύο χαστούκια) προ διμήνου, ισχυρίστηκε ότι οι μώλωπες στο σώμα της δεν προέρχονταν από κακοποίηση, αλλά από την εύθραυστη κατάσταση της υγείας της.
Βασικά σημεία της απολογίας του
- Η εξάρτηση: Ισχυρίστηκε ότι η 31χρονη κατανάλωνε αλκοόλ από το πρωί, οδηγούμενη σε κοινωνική απομόνωση.
- Το «κλείδωμα»: Υποστήριξε ότι την κλείδωνε στην εξώπορτα μόνο κατόπιν δικής της επιθυμίας, για να μην την δουν σε κατάσταση μέθης.
- Η βία: Ομολόγησε ότι της έδωσε δύο χαστούκια σε έναν καβγά πριν δύο μήνες, αρνούμενος όμως οποιαδήποτε άλλη άσκηση βίας.
- Το μοιραίο: Απέδωσε τον θάνατό της σε προδιαγεγραμμένη πορεία λόγω υγείας, σημειώνοντας ότι η πρησμένη κοιλιά της –που αρχικά θεωρήθηκε εγκυμοσύνη– οφειλόταν τελικά στην κίρρωση.
ολες οι ειδησεις
- Το τραπέζι της αμηχανίας: Γεωργιάδης, Ανδρουλάκης και Κωνσταντοπούλου κάθισαν μαζί αλλά δεν αντάλλαξαν λέξη
- Δέκα νεκροί στους δρόμους της Αττικής τον Μάιο
- Κοζάνη: Ανήλικος κυκλοφορούσε με χασίς – Τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί
- Ρέθυμνο: Συνελήφθησαν δύο άτομα που καλλιεργούσαν δενδρύλλια κάνναβης (Φωτό)
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr