Κόμπι Μπράιαντ: Ανατριχίλα στο γήπεδο των Λέικερς με το άγαλμα του «Black Mamba» (Βίντεο)
Η σύζυγος του Κόμπι, η Βανέσα γνώρισε την αποθέωση, για όσα είπε, ενώ, παρόντες στην τελετή ήταν, μεταξύ άλλων, ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, ο Μάτζικ Τζόνσον ο Πάου Γκασόλ, ο Φιλ Τζάκσον και άλλοι.
Η σύζυγος του Κόμπι, η Βανέσα γνώρισε την αποθέωση, για όσα είπε, ενώ, παρόντες στην τελετή ήταν, μεταξύ άλλων, ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, ο Μάτζικ Τζόνσον ο Πάου Γκασόλ, ο Φιλ Τζάκσον και άλλοι.
Οι Λος Άντζελες Λέικερς σε μια συγκινητική τελετή αποκάλυψαν το άγαλμα του Κόμπι Μπράιαντ, έξω από το γήπεδο, όπου ο «Black Mamba» μεγαλούργησε.
Με το δεξί χέρι υψωμένο στον ουρανό, το γλυπτό του Κόμπι Μπράιαντ αποτίει φόρο τιμής στην εικόνα του εκλιπόντα, όταν αποχώρησε από τα παρκέ στις 22 Ιανουαρίου 2006, αφού σημείωσε 81 πόντους κόντρα στο Τορόντο. Μια βραδιά ρεκόρ και ένα επιθετικό όργιο σε μια ιδανική αποτύπωση της «νοοτροπίας Mamba», όπου δεσπόζει η επιθετικότητα και η επιθυμία για νίκη.
Η σύζυγος του Κόμπι, η Βανέσα γνώρισε την αποθέωση, για όσα είπε, ενώ, παρόντες στην τελετή ήταν, μεταξύ άλλων, ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, ο Μάτζικ Τζόνσον ο Πάου Γκασόλ, ο Ντέρεκ Φίσερ, ο Ρον Αρτέστ, ο Φιλ Τζάκσον και ο Τζέρι Γουέστ.
Παρόντες και οι νυν παίκτες των Λέικερς.
Τι ανέφερε η Βανέσα Μπράιαντ: «Σας ευχαριστώ που είστε όλοι εδώ. Για τους φίλους των Λέικερς, να ξέρετε ότι ο Κόμπι ήταν περήφανος που σας εκπροσωπούσε. Είμαι χαρούμενοι που βλέπω όλη αυτή την αγάπη για τον Κόμπι και να είστε σίγουροι ότι σας αγαπούσε το ίδιο.
Ο Κόμπι είχε μάθει τόσο καλά να σκοράρει στην τριγωνική επίθεση του Φιλ Τζάκσον, που έβλεπα τρίγωνα στον ύπνο μου. Ξέρω ότι θα ένιωθε περηφάνια αυτή τη στιγμή βλέποντας την αναγνώρισή που έχει από όλους στο παιχνίδι που τόσο πολύ αγαπούσε», ανέφερε εμφανώς συγκινημένη η Βανέσα Μπράιαντ.
Ο Κόμπι Μπράιαντ, πέντε φορές πρωταθλητής του NBA και 18 φορές All-Star, σκοτώθηκε σε ηλικία 41 ετών μαζί με την 13χρονη κόρη του, Τζιάνα, και άλλα επτά άτομα, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν, συνετρίβη στις 26 Ιανουαρίου 2020 κοντά στο Λος Άντζελες.
Το άγαλμα που τοποθετήθηκε μπροστά από το Crypto.com Arena, το πρώην Staples Center, δεν θα παραμείνει… μόνο του για πολύ, καθώς δύο άλλα αγάλματα του «Kobe», συμπεριλαμβανομένου ενός με την κόρη του Τζιάνα, θα προστεθούν στο μέλλον στον περιβάλλοντα χώρο
Vanessa Bryant announces that Kobe Bryant will have three statues outside of https://t.co/JZKgZ5CCZs Arena pic.twitter.com/kBXAjLMin5
— Los Angeles Lakers (@Lakers) February 9, 2024
Δείτε το βίντεο
For Kobe. For the die-hard Laker fans. For our family.
Mamba forever. pic.twitter.com/uExf0oEWgY
— Los Angeles Lakers (@Lakers) February 9, 2024
ολες οι ειδησεις
- Γιώργος Φλωρίδης: Έρχεται νομοσχέδιο για τις οριζόντιες και κάθετες ιδιοκτησίες – Τι είπε για τον Κώδικα Δικηγόρων
- ΕΛΑΣ: Προειδοποίηση για νέο phishing email που χρησιμοποιεί ψευδώς το όνομα της Αστυνομίας
- Γάζα: Γενοκτονία σε ζωντανή μετάδοση – Η «εμπειρία» του Άουσβιτς στη Μέση Ανατολή
- Στην κορυφή της παγκόσμιας έρευνας και ανάπτυξης οι τεχνολογικοί κολοσσοί της Κίνας – Πληθαίνουν οι επενδύσεις και στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr