Κώστας Καραμανλής – Νατάσα Παζαΐτη: Υποδέχθηκαν αγκαλιασμένοι το 2025
Η κυρία Παζαΐτη ανέβασε μια χαρακτηριστική εικόνα στο Instagram, που δείχνει το κλίμα που υπήρχε στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.
Η κυρία Παζαΐτη ανέβασε μια χαρακτηριστική εικόνα στο Instagram, που δείχνει το κλίμα που υπήρχε στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και η σύζυγός του Νατάσα Παζαΐτη υποδέχτηκαν το 2025 με πολλά χαμόγελα ανταλλάσοντας ευχές. Η κυρία Παζαΐτη ανέβασε μια χαρακτηριστική εικόνα στο Instagram, που δείχνει το κλίμα που υπήρχε στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.
Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού φορούσε ένα εντυπωσιακό glam φόρεμα και έχοντας για φόντο χρυσαφί μπαλόνια, ποζάρει στην αγκαλιά του συζύγου της Κώστα Καραμανλή, με τους δυο τους να χαμογελούν στον φακό. «Καλή Χρονιά γεμάτη Αγάπη!» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία που ανάρτησε η κυρία Παζαΐτη.
View this post on Instagram
ολες οι ειδησεις
- Επιστροφή ενοικίου 2026: Διευρύνονται τα κριτήρια – Ποιοι κερδίζουν έως 800 ευρώ
- Metallica: Iστορικό ρεκόρ στο ΟΑΚΑ με πάνω από 90.000 θεατές
- Φθιώτιδα: Αποδομήθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις που διακινούσαν ναρκωτικά – 9 συλλήψεις
- Νέα Φιλαδέλφεια: Έντεκα συλλήψεις πριν από τον αγώνα της ΑΕΚ (Φωτό)
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr