4 Νοεμβρίου 2025
Δημοσίευση: 18:59'

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα κλάψω όταν αποσυρθώ – Οι αριθμοί λένε ότι είμαι στην κορυφή»

Σε νέα αποσπάσματα της συνέντευξής του στον Πιρς Μόργκαν, ο CR7 μίλησε για το συναισθηματικό αντίο, τον γάμο με τη Χεορχίνα που δεν θέλει μεγάλα πάρτι και το ρεκόρ του δισεκατομμυριούχου.

Επιμέλεια: Γιάννης Μαρκούτης
Δημοσίευση: 18:59’
Κριστιάνο Ρονάλντο
Επιμέλεια: Γιάννης Μαρκούτης

Σε νέα αποσπάσματα της συνέντευξής του στον Πιρς Μόργκαν, ο CR7 μίλησε για το συναισθηματικό αντίο, τον γάμο με τη Χεορχίνα που δεν θέλει μεγάλα πάρτι και το ρεκόρ του δισεκατομμυριούχου.

Ο παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα (4/11) νέα αποσπάσματα από τη συνέντευξή του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στα οποία ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε για το μέλλον του και έκανε έναν απολογισμό.

Ερωτηθείς για το πότε σχεδιάζει να αποσυρθεί, ο Ρονάλντο απάντησε «Σύντομα». Παραδέχτηκε ότι θα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή και ότι «πιθανότατα θα κλάψει». Εξήγησε ότι είναι ένας άνθρωπος που κλαίει εύκολα και δεν καταπιέζει τα συναισθήματά του, καθώς είναι ειλικρινής και ανοιχτός.

Διαβεβαίωσε, ωστόσο, ότι νιώθει έτοιμος να διαχειριστεί αυτή την πίεση, καθώς προετοιμάζεται ψυχολογικά για το μέλλον του από τα 25 του χρόνια.

Η ζωή μετά το ποδόσφαιρο

Ο Ρονάλντο ήταν κατηγορηματικός ότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την έκκριση αδρεναλίνης που νιώθει όταν σκοράρει. Παρόλα αυτά, ανυπομονεί να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στον εαυτό του και στην οικογένειά του.

Όπως είπε, του λείπουν τα παιδιά του όταν ταξιδεύει, ειδικά η τρίχρονη κόρη του, Μπέλα. Ένα νέο κίνητρο για εκείνον θα είναι η καθοδήγηση της καριέρας του γιου του, Κριστιάνο Τζούνιορ (Κριστιανίνο), ο οποίος πρόσφατα κατέκτησε το Κύπελλο Συνομοσπονδιών με την U16 της Πορτογαλίας. «Θέλω να είμαι περισσότερο οικογενειάρχης, πιο παρών», δήλωσε.

Η σύγκριση με τον Μέσι και ο γάμος

Σε άλλο απόσπασμα που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες (3/11), ο Μόργκαν τον ρώτησε τι πιστεύει για όσους λένε ότι ο Μέσι είναι καλύτερος από εκείνον. Η απάντηση του Ρονάλντο ήταν ξεκάθαρη: «Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. Δεν θέλω να είμαι ταπεινός».

Μίλησε επίσης για την πρόταση γάμου στη Χεορχίνα Ροντρίγκες, λέγοντας «είμαι ρομαντικός με τον δικό μου τρόπο!». Αποκάλυψε ότι σχεδίαζαν να παντρευτούν μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο (με το τρόπαιο), αλλά αυτό δεν έχει προχωρήσει. Ο λόγος είναι ότι η Χεορχίνα δεν προτιμά τα μεγάλα πάρτι, αλλά τα πιο οικεία γεγονότα, κάτι που ο ίδιος σέβεται.

Το ρεκόρ του δισεκατομμυριούχου

Ο Ρονάλντο, ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έγινε δισεκατομμυριούχος, δήλωσε ότι ήξερε πως αυτό θα συνέβαινε και ήταν προετοιμασμένος. «Ήταν απλώς θέμα χρόνου», είπε, νιώθοντας περήφανος για το ορόσημο, σαν να κέρδιζε μια Χρυσή Μπάλα.

Ξεκαθάρισε ότι δεν έχει εμμονή με τα χρήματα και πως, αν και είναι σημαντικά, «όταν φτάσεις σε ένα ορισμένο επίπεδο, τα χρήματα δεν έχουν πλέον σημασία».

Όταν ρωτήθηκε αν τον εκπλήσσει το γεγονός ότι είναι ο μόνος με αυτό το ρεκόρ, απάντησε αρνητικά: «Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα. […] Αν κοιτάξετε όλα τα ρεκόρ στο ποδόσφαιρο, ο Κριστιάνο είναι εκεί, στην κορυφή της λίστας. Άρα είναι ένα ακόμη ρεκόρ».


TOP NEWS

uncached