«Ξέμεινε» στην Πάρο ο Λαζόπουλος
Συνεχίζει ο Λάκης Λαζόπουλος τις διακοπές του στο αγαπημένο του νησί, την Πάρο.
Συνεχίζει ο Λάκης Λαζόπουλος τις διακοπές του στο αγαπημένο του νησί, την Πάρο.
Συνεχίζει ο Λάκης Λαζόπουλος τις διακοπές του στο αγαπημένο του νησί, την Πάρο. Ο καλλιτέχνης απολαμβάνει ατελείωτες ώρες στη θάλασσα με το φουσκωτό του, αφού πρώτα πιει τον καφέ του στο συνηθισμένο μαγαζάκι στο γραφικό λιμανάκι της Νάουσας.
Ο Λάκης είχε μαζί του αρκετές μέρες το καλοκαίρι την κόρη του, Μαριλού, με την οποία επίσης μοιράστηκε πολλές όμορφες στιγμές.
Όπως όλα δείχνουν, η σεζόν στα κανάλια και τον ALPHA θα αργήσει να κηρύξει την έναρξη και ακόμη, δεν συντρέχει κανένας λόγος να φύγει από την ήρεμη – πλέον – Πάρο. Γι΄ αυτό αν και το καλοκαίρι έχει τελειώσει και όλοι επιστρέφουν στη «σκληρή» καθημερινότητα, ο παρουσιαστής του Aλ Τσαντίρι συνεχίζει να περνά όμορφα μακρυά από υποχρεώσεις.
Πηγή: panoramalife.gr
ολες οι ειδησεις
- Κρήτη: Οι κάμερες «πρόδωσαν» τον 30χρονο που επινόησε επίθεση εναντίον του
- Οι αρτοποιοί της Αθήνας καλούν σε κινητοποίηση και προτείνουν απεργία
- Τζέσι Τζέιμς Ντέκερ: Έγινε έξαλλη με το γυμνό πόδι συνεπιβάτη σε αεροπλάνο και το ψέκασε με σπρέι – Το βίντεο που έγινε viral
- Ιράν: Προσχέδιο συμφωνίας με ΗΠΑ – Τι προβλέπει για τα Στενά του Ορμούζ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr