«Κυνηγητό» οι εργαζόμενοι, «κρυφτό» ο Καστανίδης
Από κτίριο σε κτίριο γυρνάει ο υπουργός Εσωτερικών, Χάρης Καστανίδης προκειμένου να δώσει συνέντευξη Τύπου, χωρίς αυτό να έχει καταστεί εφικτό μέχρι στιγμής αφού παντού τον ακολουθούν οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ.
Από κτίριο σε κτίριο γυρνάει ο υπουργός Εσωτερικών, Χάρης Καστανίδης προκειμένου να δώσει συνέντευξη Τύπου, χωρίς αυτό να έχει καταστεί εφικτό μέχρι στιγμής αφού παντού τον ακολουθούν οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ.
Από κτίριο σε κτίριο γυρνάει ο υπουργός Εσωτερικών, Χάρης Καστανίδης προκειμένου να δώσει συνέντευξη Τύπου, χωρίς αυτό να έχει καταστεί εφικτό μέχρι στιγμής αφού παντού τον ακολουθούν οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ. Η συνέντευξη ήταν προγραμματισμένη για τη 1 το μεσημέρι στο κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών, αλλά οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ κατέλαβαν τις εισόδους, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτό να δοθεί η συνέντευξη.
Στη συνέχεια, το ραντεβού με τους δημοσιογράφους δόθηκε στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ισότητας, στην οδό Δραγατσανίου. Όμως, και αυτό το κτίριο τελούσε υπό κατάληψη από εργαζομένους.
Ακολούθως, ο κ. Καστανίδης επιχείρησε να μιλήσει από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Ιπποκράτους, όμως και σε αυτό το κτήριο έφτασαν εργαζόμενοι στους ΟΤΑ, με αποτέλεσμα να μην δοθεί και πάλι η συνέντευξη Τύπου.
Ο υπουργός Εσωτερικών έχει δώσει επόμενο ραντεβού στη Βουλή, στις 5 το απόγευμα. Το θέμα είναι εάν θα καταφέρει αυτή τη φορά να φτάσει εώς εκεί.
Με πληροφορίες από το in.gr
ολες οι ειδησεις
- Εύα Καϊλή: Δικαστικό σκάνδαλο το QatarGate
- Πάτρα: Ζευγάρι κακοποιούσε σκύλο – Του έκοψαν την ουρά και τον έβαψαν για να μην αναγνωριστεί
- Περιστέρι: «Έριχνε κάτι στο φαγητό μου ακόμη και όταν βγαίναμε με το παιδί μας», καταγγέλλει ο στρατιωτικός γιατρός (Βίντεο)
- Γαλλία: Αναβάλλονται ποδοσφαιρικοί αγώνες λόγω των διαδηλώσεων του Σαββάτου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr