Λαμία: Γονείς και βρέφος θετικοί στον κορωνοϊό
Διασπορά του ιού φαίνεται ότι υπάρχει στη Λαμία, καθώς μια οικογένεια η οποία κατοικούσε δίπλα από το ηλικιωμένο ζευγάρι, το οποίο επέστρεψε στην Ελλάδα πρόσφατα από την Αμερική, κόλλησε τον κορωνοϊό.
Διασπορά του ιού φαίνεται ότι υπάρχει στη Λαμία, καθώς μια οικογένεια η οποία κατοικούσε δίπλα από το ηλικιωμένο ζευγάρι, το οποίο επέστρεψε στην Ελλάδα πρόσφατα από την Αμερική, κόλλησε τον κορωνοϊό.
Το κακό σενάριο φαίνεται να επιβεβαιώνεται καθώς όπως όλα δείχνουν, έχουμε διασπορά του ιού και στη Λαμία, αφού μετά τα τέσσερα γνωστά κρούσματα από τις ΗΠΑ, έχουμε τουλάχιστον ακόμη τέσσερα.
Η οικογένεια του βρέφους είναι γείτονες με το ηλικιωμένο ζευγάρι που επέστρεψε από την Αμερική. Τα τέσσερα από τα πέντε μέλη της οικογένειας είναι θετικά στον κορωνοϊό.
Θετικοί είναι οι δυο γονείς, το βρέφος που είναι δυο μηνών και το αγοράκι της οικογένειας. Αρνητικό ήταν το τεστ για το κοριτσάκι της οικογένειας, που όμως τις επόμενες ώρες – ημέρες δεν αποκλείεται σύμφωνα με τους γιατρούς να διαγνωστεί και αυτό θετικό σε επόμενο τεστ.
Η είδηση έχει σοκάρει τη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή, αφού και ο 28χρονος εγγονός εκτός από την Αταλάντη είχε κυκλοφορήσει αρκετά και στη Λαμία. Έτσι ο κύκλος των επαφών μεγαλώνει και σε πολλές περιπτώσεις είναι και δύσκολο να προχωρήσει σωστά η ιχνηλάτηση.
Το μόνο καλό νέο στην όλη εξέλιξη είναι ότι τα δυο παιδιά της οικογένειας δεν πήγαιναν στο σχολείο, επειδή οι γονείς φοβόντουσαν να τα στείλουν. Ευτυχώς διότι σε αντίθετη περίπτωση θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα. Από νωρίς το πρωί οι υγειονομικές Αρχές ξεκινούν αγώνα για να ιχνηλατήσουν τις επαφές των νέων κρουσμάτων στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.
Διασωληνώθηκε ο 86χρονος
Δυστυχώς η υγεία του 86χρονου Λαμιώτη που επέστρεψε από την Αμερική δεν πάει καλά, αφού πέρα από το προχωρημένο της ηλικίας υπάρχουν και σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, τα οποία ευνοούν τον κορωνοϊό στην άνιση μάχη, που δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λαμίας.
Στη ΜΕΘ επίσης νοσηλεύεται η 57χρονη κόρη του 86χρονου, η οποία είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ η γιαγιά και ο 28χρονος εγγονός νοσηλεύονται στη Λάρισα.
Πηγή: lamiareport.gr
ολες οι ειδησεις
- Ειρηνοποιός και διπλωμάτης δηλώνει ο Ερντογάν – Επικρίσεις για τον ΟΗΕ
- Ζωή Αναστασοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ: Ποια είναι η δικηγόρος από την Ηλεία που παίρνει την έδρα του Καλαματιανού
- ΑΕΚ – Ρεάλ Μαδρίτης: Sold out στη Νέα Φιλαδέλφεια – Συναγερμός για τα εισιτήρια της μαύρης αγοράς
- Κιμ Καρντάσιαν: Γιόρτασε τα 46α γενέθλιά της με δύο εντυπωσιακές δημιουργίες Rabanne
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr