Λαμία: Στη φυλακή ο μεθυσμένος οδηγός που τραυμάτισε δικυκλιστή
Ποινή φυλάκισης 18 μηνών, επέβαλλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, στον 53χρονο οδηγό
Ποινή φυλάκισης 18 μηνών, επέβαλλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, στον 53χρονο οδηγό
Ποινή φυλάκισης 18 μηνών, επέβαλλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας, στον 53χρονο οδηγό, ο οποίος υπό την επήρεια μέθης παρέσυρε και τραυμάτισε με το αυτοκίνητο του μηχανάκι, όπου επέβαινε ένας 56χρονος οδηγός και στη συνέχεια εγκατάλειψε το σημείο. Το περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της Τετάρτης 27 Ιουνίου, στην αρχή του περιφερειακού δρόμου του Προφήτη Ηλία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, το δικαστήριο αποφάσισε την μερική έκτιση της ποινής ήτοι 30 ημέρες, αναστέλλοντας το υπόλοιπο για μια 3ετια.
Να σημειωθεί, ότι δεν δόθηκε ούτε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση του κατηγορουμένου, ο οποίος βρέθηκε με τη μέθοδο του εκπνεόμενου αέρα στα 0,60 χιλιοστά ανά λίτρο, που είναι η αρχή του ανώτατου ορίου για πολύ μεθυσμένους οδηγούς.
ολες οι ειδησεις
- Η Αθήνα το 1961: Το Παγκράτι όπως ήταν τότε – Δείτε το βίντεο
- Ψηφιακή ασπίδα για ανήλικους: Η Ελλάδα υλοποιεί την επαλήθευση ηλικίας μέσω Gov.gr Wallet και Kids Wallet
- Η Ζέτα Μακρυπούλια «πηγαίνει Eurovision» για χάρη του Γιώργου Καπουτζίδη
- Netflix: Είστε έτοιμοι για μια ληστεία; Έρχεται η «Nemesis» για να σας κρατήσει ξάγρυπνους
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr