Λαμπαδηδρόμος η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Η πρεσβευτής των ΗΠΑ μετέφερε την Ολυμπιακή Φλόγα έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης.
Η πρεσβευτής των ΗΠΑ μετέφερε την Ολυμπιακή Φλόγα έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης.
Στην ανθρώπινη αλυσίδα που μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα, και μαζί το πνεύμα του Ολυμπισμού, στο Μιλάνο και στην Κορτίνα Ντ’Αμπέτσο, συμμετείχε το πρωί η πρεσβευτής τω ΗΠΑ στην Αθήνα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΣΤΑΡΔΗ / EUROKINISSI
H Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία για τη Βόρεια Ιταλία, όπου θα διεξαχθούν από τις 6 έως 22 Φεβρουαρίου οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες.
Η Αμερικανίδα διπλωμάτης έφτασε λίγο μετά τις 8.30 το πρωί στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ντυμένη με την ειδική στολή των λαμπαδηδρόμων, και παρέλαβε τη φλόγα από τον γενικό γραμματέα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και παγκόσμιο πρωταθλητή ιστιοπλοΐας, Στέφανο Χανδακά. Στη συνέχεια, παρέδωσε με τη σειρά της την Ολυμπιακή δάδα στον επιτετραμμένο της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, τον Τζος Χακ.
Η λαμπαδηδρομία στην Αθήνα είχε αμερικανικό άρωμα, καθώς οι επόμενοι θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν για τρίτη φορά στο Λος Άντζελες, το 2028.
ολες οι ειδησεις
- Η επιστολή των «5» και όσα υπονοεί
- Νικητιάδης στο Mega News Talk: Πίσω από την απόφαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Μητσοτάκης – Ελέγχει τη Δικαιοσύνη
- Η Μυρτώ, οι πανελίστες και η χυδαιότητα του συνταξιούχου – Δείτε το βίντεο
- Πολιτική και στοιχήματα: Έρχονται ομορφιές!
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr