13 Ιουνίου 2024
Δημοσίευση: 16:27'

Λάουρα Νάργες: Μου είχε πει κάποιος «δεν είσαι αρκετά ντίβα για να κάνεις τηλεόραση»

Αρνούμαι πια να βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον που ο επαγγελματισμός, η ευγένεια και ο σεβασμός θεωρούνται μειονεκτήματα, πρόσθεσε

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Ρηγοπούλου
Δημοσίευση: 16:27’
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Ρηγοπούλου

Αρνούμαι πια να βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον που ο επαγγελματισμός, η ευγένεια και ο σεβασμός θεωρούνται μειονεκτήματα, πρόσθεσε

Η Λάουρα Νάργες ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 13 Ιουνίου στο πλατό του «Ελένη» και μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση και τον λόγο που δεν έχει συμμετάσχει σε κανένα από τα τηλεοπτικά πρότζεκτ τα τελευταία χρόνια.

«Την αγαπάω την τηλεόραση πολύ» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Η μισή μου τη ζωή είμαι μπλεγμένη με αυτό το κομμάτι και την αγαπάω για αυτό που υπηρετεί, όχι επειδή κάθομαι να θαυμάσω τον εαυτό μου στο μόνιτορ αλλά για αυτό που είναι πραγματικά. Αρνούμαι πια να βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον που ο επαγγελματισμός και η ευγένεια και ο σεβασμός θεωρούνται μειονεκτήματα και έχουν το κάθε δικαίωμα να σε περνάνε για χαζή».

Στην πορεία αναφέρθηκε σε ένα γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο, που δεν κατονόμασε, το οποίο της είπε: «Δεν είσαι αρκετά ντίβα για να κάνεις τηλεόραση».

Στην συνέχει μίλησε για τον Χρήστο Σαντικάι και τον γιο τους αλλά και την απόφασή της να κάνει οικογένεια.

«Τέτοιες εκπλήξεις μου κάνετε εδώ οι καλεσμένοι και με αφήνετε με το στόμα ανοιχτό. Έχετε έρθει οικογενειακώς. Γλύκας ο μπέμπης, γλύκας και ο σύζυγος», σχολίασε και πρόσθεσε:

«Είναι οι άνδρες μου. Όλα έγιναν γρήγορα αλλά ήταν μια συνειδητή απόφαση. Μαζί ήμασταν εδώ που τα λέγαμε όταν είχα βρει τον Χρήστο και είπα: Αυτός είναι. Μέσα σε έξι μήνες βρεθήκαμε με οικογένεια. Μας ήρθε ευτυχώς νωρίς το παιδί, ήρθε ο Αλέξανδρος και ήταν πολύ δύσκολη η εγκυμοσύνη τότε. Αλλά μετά ήθελα να είμαι στη φωλιά μου με την οικογένειά μου και να φροντίζω το παιδί μου».


TOP NEWS

uncached