Λεωνίδιο: Ένας νυν, ένας τέως και ένας πρώην υπουργός στην Αρκαδία
Η Αρκαδία ενώνει έτσι κι αλλιώς, αλλά τώρα ένωσε ένα αγνοία τους τρεις υπουργούς.
Η Αρκαδία ενώνει έτσι κι αλλιώς, αλλά τώρα ένωσε ένα αγνοία τους τρεις υπουργούς.
Η Αρκαδία ενώνει έτσι κι αλλιώς, αλλά τώρα ένωσε ένα αγνοία τους τρεις υπουργούς.
Στην περιοχή Πλάκα του Λεωνιδίου στην Κυνουρία βρέθηκε ο υπουργός οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης ο οποίος επέλεξε για το δείπνο με την οικογένεια του γνωστή πιτσαρία της περιοχής, χωρίς αναμονή για τον ίδιο και παρά το γεγονός πως οι περισσότεροι χρειάστηκε να περιμένουν τουλάχιστον μισή ώρα για να καθίσουν για φαγητό.
Ο κ. Χαρδούβελης συνόδευσε την πίτσα με φυσικό χυμό πορτοκάλι, κάτι που δείχνει πως είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής.
Στο Λεωνίδιο βρέθηκε επίσης με την οικογένεια του ο τέως υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης με τη σύζυγο του να κλέβει την παράσταση.
Στο Λεωνίδιο και ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος κατάγεται από την Αρκαδία και είναι κάθε καλοκαίρι στην περιοχή.
O.A.
ολες οι ειδησεις
- Το Allwyn x McLaren Racing: Live in Athens μέσα από ένα εντυπωσιακό highlight video και μοναδικές φωτογραφίες
- Η μεγάλη αστρολογική αλλαγή που επηρεάζει τα ζώδια έως το 2028 – Τι σημαίνει το Κάρμα στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου
- «Πλιάτσικο» στον Πειραιά: Αφαίρεσαν 23 καπάκια φρεατίων από την οδό Κλεισόβης (Βίντεο)
- Κυρώσεις στην Άγκυρα ζητούν οι Έλληνες Ευρωβουλευτές – «Επίθεση εναντίον της Ελλάδας είναι επίθεση εναντίον ολόκληρης της Ευρώπης»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr