29 Μαρτίου 2024
Δημοσίευση: 11:30'

Λύτρας για αθώωση μητέρας: «Είναι αθώα των κατηγοριών όπως έλεγα από την πρώτη στιγμή» (Βίντεο)

«Το παλέψαμε πάρα πολύ. Ήταν μια μεγάλη δίκη για μας, με πολλά εμπόδια τα οποία κάποια στιγμή θα τα πούμε» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λύτρας.

Επιμέλεια: Λαμπριάνα Κυριακού
Δημοσίευση: 11:30’
Επιμέλεια: Λαμπριάνα Κυριακού

«Το παλέψαμε πάρα πολύ. Ήταν μια μεγάλη δίκη για μας, με πολλά εμπόδια τα οποία κάποια στιγμή θα τα πούμε» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Λύτρας.

Δικαιωμένος νιώθει ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, Απόστολος Λύτρας  μετά την αθώωσή της από το Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο. 

Κατά την έξοδό του από το Εφετείο ο Απόστολος Λύτρας δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Αυτή η εισαγγελική πρόταση δεν υπήρχε περίπτωση να σταθεί. Η μητέρα είναι αθώα των κατηγοριών όπως έλεγα από την πρώτη στιγμή. Ο βασικός κατηγορούμενος καταδικάστηκε για όλες της πράξεις βιασμού και μαστροπείας.» 

«Το παλέψαμε πάρα πολύ. Ήταν μια μεγάλη δίκη για μας, με πολλά εμπόδια τα οποία κάποια στιγμή θα τα πούμε. Το σημαντικό είναι ότι η μητέρα αποδείχθηκε ότι δεν έχει καμία σχέση. Ήταν άδικη και η προφυλάκισή της. Μόνο εδω συμβαίνουν αυτά.» 

Δείτε το βίντεο

 

 


TOP NEWS

uncached