Mάρα Ζαχαρέα: «Έχω άγχος για την πρεμιέρα του δελτίου»!
Πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κάνει το δελτίο ειδήσεων του Star με την έμπειρη Μάρα Ζαχαρέα στο τιμόνι της παρουσίασης.
Πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κάνει το δελτίο ειδήσεων του Star με την έμπειρη Μάρα Ζαχαρέα στο τιμόνι της παρουσίασης.
Πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κάνει το δελτίο ειδήσεων του Star με την έμπειρη Μάρα Ζαχαρέα στο τιμόνι της παρουσίασης.
Η ίδια παραχώρησε μια συνέντευξη στη Real και μίλησε για το γνώριμο και συχνά δημιουργικό άγχος που συνοδεύει την κάθε πρώτη εμφάνιση.
«Έχω άγχος και στην πρεμιέρα του δελτίου στις 16 του μήνα θα έχω σίγουρα άγχος, σας το λέω από τώρα. Προσπαθώ πάντως να το κρατώ σε λογικά επίπεδα. Θα σας πω μια ιστορία που διάβασα κάποτε για την Έλλη Λαμπέτη… Λίγο πριν βγει στη σκηνή σε μια παράσταση, μία νεαρή ηθοποιός τη ρώτησε: “Μα κυρία Λαμπέτη, πώς γίνεται να νιώθετε τρακ; Εγώ δε νιώθω καθόλου”. Και τότε η Λαμπέτη της απάντησε: “Το τρακ χρυσό μου, πάει με το ταλέντο”».
Η γοητευτική παρουσιάστρια και δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια με τους τηλεθεατές αλλά και για ορισμένους συναδέλφους της, που έχουν αποπροσανατολιστεί.
«Όλες οι έρευνες δείχνουν πως ο τηλεθεατής έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στην τηλεοπτική ενημέρωση τα τελευταία χρόνια. Θεωρεί πως είναι κατευθυνόμενη και υπηρετεί συγκεκριμένες επιδιώξεις… Βλέπουμε δημοσιογράφους να έχουν μπερδέψει τον ρόλο τους. Νομίζουν πως αντί να ενημερώνουν, κυβερνάνε οι ίδιοι».
ολες οι ειδησεις
- Η επόμενη ημέρα της τραπεζικής εμπειρίας περνά από AI, υβριδική εξυπηρέτηση και εμπιστοσύνη
- Έλενα Τσαγκρινού: «Ο χωρισμός ήταν δύσκολος – δεν σκέφτομαι νέα σχέση»
- MVP της EuroLeague ο Σάσα Βεζένκοφ – Έγραψε ιστορία ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού
- Πεσκόφ: Η Ρωσία δεν μπορεί να αποτελεί απειλή για την Ευρώπη
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr