Μαρία Καρυστιανού: «Η πτώση της κυβέρνησης στις ευρωεκλογές έχει τη σφραγίδα μου, ο κόσμος είναι οργισμένος»
Για όλα και για όλους μίλησε στο “Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα” η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη και πρόεδρος του Συλλόγου “Τέμπη 2023”.
Για όλα και για όλους μίλησε στο “Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα” η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη και πρόεδρος του Συλλόγου “Τέμπη 2023”.
Για όλα και για όλους μίλησε στο “Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα” η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη και πρόεδρος του Συλλόγου “Τέμπη 2023”.
Η Μαρία Καρυστιανού έχασε την 20χρονη κόρη της, Μάρθη Ψαροπούλου, στην τραγωδία των Τεμπών τον Φεβρουάριο του 2023.
Από τότε παλεύει για τη δικαίωση του παιδιού της αλλά και άλλων 56 ψυχών που έχασαν άδικα τη ζωή τους όταν ο συρμός Intercity 62, που μετέφερε περισσότερους από 350 επιβάτες από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα.
Η Μαρία Καρυστιανού μιλώντας στην εκπομπή “Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα” στο Mega τόνισε πως δεν εμπιστεύεται την ελληνική δικαιοσύνη καθώς η πλειοψηφία των ανθρώπων, που διαχειρίζεται την υπόθεση είναι ξεκάθαρα διαπλεκόμενοι.
“Είμαστε αναγκασμένοι να ψάξουμε να βρούμε στοιχεία”
“Δεν έχω πρόβλημα να το πω δημοσίως. Παρόλο που ήξερα τη διαφθορά του συστήματος, έχω εκπλαγεί πάρα πολλές φορές. Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Φλωρίδης ίσως έχουν στο μυαλό τους κάτι που εμείς δεν μπορούμε να το φανταστούμε. Δεν είμαστε καν κοντά στο να ξεκινήσει η δίκη για τα Τέμπη, γιατί έχουν φροντίσει με διαφόρους τρόπους να μας λείπουν πολλά στοιχεία.Αφού είμαστε αναγκασμένοι να ψάξουμε να τα βρούμε αυτά τα στοιχεία, δίκη θα ξεκινήσει όταν θα είμαστε έτοιμοι και όταν θα έχει γίνει αναβάθμιση των κατηγοριών γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσουμε στα πλημμελήματα”.
Η Μαρία Καρυστιανού αναφέρθηκε και στην επιλογή του Απόστολου Τζιτζικώστα να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο μεταφορών στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
“Είναι αστείο να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο μεταφορών ένας άνθρωπος, η χώρα του οποίου ελέγχεται για ένα από τα χειρότερα σιδηροδρομικά δυστυχήματα στην Ευρώπη. Θεωρώ σκόπιμη την κίνηση να αναλάβει”.
ολες οι ειδησεις
- ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ έστειλε νέα πρόταση εκεχειρίας στο Ιράν – Οι σκληροί όροι για τα πυρηνικά και τα Στενά του Ορμούζ
- Γαλλία: Άγρια επεισόδια και εκατοντάδες συλλήψεις στο Παρίσι, μετά τον θρίαμβο της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League
- Οι εξωγήινοι του Σπίλμπεργκ έρχονται για να μας βγάλουν από το τέλμα
- Netflix: Η σειρά Legends ανοίγει τον φάκελο ΕΟΚΑ – Η σκοτεινή διαδρομή του «Κεραυνού» (Βίντεο)
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr