Μαρία Σολωμού: Ποζάρει μπροστά στη θάλασσα με αποκαλυπτικό μπικίνι
Δείτε τις φωτογραφίες.
Δείτε τις φωτογραφίες.
Τις διακοπές της στη Σαντορίνη απολαμβάνει η Μαρία Σολωμού και δεν σταματά να δημοσιεύει καλοκαιρινές φωτογραφίες στα social media. Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένα στιγμιότυπα από την παραλία.
Στη νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Δευτέρας 4 Αυγούστου, η Μαρία Σολωμού δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα όπου ποζάρει στο νερό.
Η ηθοποιός εμφανίζεται με το μπικίνι της και ένα άσπρο μπλουζάκι που έχει δεμένο στη μέση της, να ποζάρει χαμογελαστή στην ακτή της θάλασσας. Στη λεζάντα που συνοδεύει τη δημοσίευσή της, έγραψε: «Η ώρα η σωστή».
View this post on Instagram
ολες οι ειδησεις
- Η Αθήνα το 1961: Το Παγκράτι όπως ήταν τότε – Δείτε το βίντεο
- Ψηφιακή ασπίδα για ανήλικους: Η Ελλάδα υλοποιεί την επαλήθευση ηλικίας μέσω Gov.gr Wallet και Kids Wallet
- Η Ζέτα Μακρυπούλια «πηγαίνει Eurovision» για χάρη του Γιώργου Καπουτζίδη
- Netflix: Είστε έτοιμοι για μια ληστεία; Έρχεται η «Nemesis» για να σας κρατήσει ξάγρυπνους
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr