19 Φεβρουαρίου 2015
Δημοσίευση: 21:46'
Τελευταία ενημέρωση: 16:32'

Με ενδείξεις προόδου ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Euroworking Group

Ένα βήμα πιο κοντά σε συμφωνία φαίνεται πως βρίσκονται Ελλάδα και Ευρωπαίοι, μετά το πέρας της συνεδρίασης του Euro Working Group.

Δημοσίευση: 21:46’
Τελευταία ενημέρωση: 16:32’
αρθρο-newpost

Ένα βήμα πιο κοντά σε συμφωνία φαίνεται πως βρίσκονται Ελλάδα και Ευρωπαίοι, μετά το πέρας της συνεδρίασης του Euro Working Group.

Ένα βήμα πιο κοντά σε συμφωνία πιθανώς να βρίσκονται Ελλάδα και Ευρωπαίοι, μετά το πέρας της συνεδρίασης του EuroWorking Group.

Διπλωματικές πηγές ανέφεραν ότι υπάρχουν ενδείξεις προόδου. Ανέφεραν, επίσης, ότι δεν φαίνεται να υπάρχει αδιέξοδο και ότι οι υπουργοί Oικονομικών της ευρωζώνης αύριο θα κατευθυνθούν προς μία λύση που φαίνεται να μπορεί να γίνει αποδεκτή από το σύνολο των χωρών μελών της ζώνης του ευρώ.

Ωστόσο ευρωπαίοι αξιωματούχοι σημείωναν ότι προς το παρόν δεν υπάρχει τελικό αποτέλεσμα και ότι τα πάντα θα κριθούν στο αυριανό Eurogroup.

Yπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η παρέμβαση του γερμανικού ΥΠΟΙΚ, σχετικά με την επιστολή του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, κινήθηκε σε ακόμα πιο σκληρή γραμμή από την τοποθέτηση του τελευταίου Eurogroup στις 16/2.


TOP NEWS

uncached