Δημοσίευση: ’

Με κλειστά σχολεία αρχίζει η εβδομάδα

Με 48ωρη απεργία Δευτέρα και Τρίτη συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι καθηγητές, όπως αποφάσισαν στην μαραθώνια συνεδρίασή τους οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ με το ΔΣ της ΟΛΜΕ. 

Δημοσίευση: ’
αρθρο-newpost

Με 48ωρη απεργία Δευτέρα και Τρίτη συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι καθηγητές, όπως αποφάσισαν στην μαραθώνια συνεδρίασή τους οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ με το ΔΣ της ΟΛΜΕ. 

Με 48ωρη απεργία από σήμερα, Δευτέρα, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι καθηγητές, όπως αποφάσισαν στην μαραθώνια συνεδρίασή τους οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ με το ΔΣ της ΟΛΜΕ. 

Την Τρίτη θα πραγματοποιηθούν νέες συνελεύσεις και γενική συνέλευση των ΕΛΜΕ την Τετάρτη για να καθορίσουν τη στάση τους.

Η πρόταση για πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες δεν πέρασε. 

Σύμφωνα με την ΟΛΜΕ, υπέρ της πρότασης για νέα 48ωρη απεργία ψήφισαν 65 από τις 79 ΕΛΜΕ (82,3%), 3 κατά και 11 λευκό. Αυτό αντιστοιχεί σε 320 ψήφους υπέρ (81,8%), 24 κατά και 47 λευκό, σε σύνολο 391 ψήφων.

Από την πλευρά τους, οι δάσκαλοι έπειτα από μια πολύωρη συνεδρίαση αποφάσισαν τρίωρη στάση εργασίας για τη Δευτέρα στις περιοχές όπου οι ΕΛΜΕ έχουν κινητοποιήσεις, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε η συμμετοχή του κλάδου στη 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου. 

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.