6 Μαρτίου 2017
Δημοσίευση: 09:23'
Τελευταία ενημέρωση: 02:14'

Με πτώση ξεκίνησαν τη συνεδρίαση οι ευρωπαϊκές μετοχές

Με απώλειες ξεκίνησαν τη σημερινή συνεδρίαση οι ευρωπαϊκές μετοχές.

Δημοσίευση: 09:23’
Τελευταία ενημέρωση: 02:14’

Με απώλειες ξεκίνησαν τη σημερινή συνεδρίαση οι ευρωπαϊκές μετοχές.

Με απώλειες ξεκίνησαν τη σημερινή συνεδρίαση οι ευρωπαϊκές μετοχές, με τους τραπεζικούς τίτλους να κινούνται σε αρνητικό έδαφος μετά την πτώση της μετοχής της Deutsche Bank ύστερα από την ανακοίνωση των σχεδίων για αύξηση κεφαλαίου ύψους 8 δισεκ. ευρώ.

Τις απώλειες, ωστόσο, περιόριζαν οι επιχειρηματικές συμφωνίες στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας και της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Στις 10:18 ώρα Ελλάδας, ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 σημείωσε πτώση 0,5%.

Η Deutsche Bank σημείωσε πτώση κατά 5,8%, οδηγώντας τον ευρωπαϊκό τραπεζικό δείκτη σε απώλειες 1%.

Ο ευρωπαϊκός κλάδος αυτοκινητοβιομηχανιών σημείωσε νωρίτερα άνοδο κατά 0,1% χάρη στην ενίσχυση κατά 4% της μετοχής του ομίλου PSA. Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία συμφώνησε να εξαγοράσει την Opel από την General Motors σε μια συμφωνία που αποτιμά την επιχείρηση στα 2,2 δισεκ. ευρώ.

Οι εταιρίες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Aberdeen και Standard Life κατέγραψαν άλμα άνω του 6% αφού καθόρισαν τους όρους της συγχώνευσής τους.


TOP NEWS

uncached