Μεϊμαράκης: Πώς σχολίασε τη μετακίνηση Σπηλιωτόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ
«Με πήρε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν τηλέφωνο και μου είπε “έχετε τέτοιες μετακινήσεις;”» είπε τρολάροντας ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
«Με πήρε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν τηλέφωνο και μου είπε “έχετε τέτοιες μετακινήσεις;”» είπε τρολάροντας ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Την ένταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη και στον ΣΥΡΙΖΑ ως αναλυτή δημοσκοπήσεων «τρόλαρε» ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
«Είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα. Όταν το ανακοινώσατε, με πήρε η Φον ντερ Λάιεν και μου είπε “τι γίνεται εκεί; Έχετε τέτοιες μετακινήσεις;”», είπε χαρακτηριστικά o κ. Μεϊμαράκης, μιλώντας στο Action 24.
«Κοιτάξτε να δείτε, εγώ δεν είμαι απολογητής κανενός. Οποιοσδήποτε κύριος εκπροσωπεί τον εαυτό του και απαντάει», συνέχισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος στην ερώτηση αν η ένταξη Σπηλιωτόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αλλαγή πολιτικής από την Κουμουνδούρου, απάντησε:
«Η κεντροδεξιά δεν γίνεται με πρόσωπα, αλλά με πολιτικές. Αν εφαρμοστούν πολιτικές, μπορείς να πεις είναι πιο κοινωνική, λαϊκή, αριστερά, δεξιά. Τα πρόσωπα παίζουν κάποιο ρόλο, όχι όμως τόσο σημαντικό» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει φύγει πολλά χρόνια, έχει προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ από το 2019, όπως και έχουν έρθει πολλοί σε εμάς», ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο.
ολες οι ειδησεις
- Celia Kritharioti: Η λαμπερή εμφάνιση της Delta Goodrem στη Eurovision με haute couture δημιουργία
- Καιρός της Τετάρτης: Βροχές στα βόρεια, ισχυροί άνεμοι και άνοδος της θερμοκρασίας
- Βίκυ Σταυροπούλου: Όταν χώρισα είχα ενοχές για την κόρη μου, σκεφτόμουν «τι φταίει αυτό το παιδί;»
- Βικτώρια Χαλκίτη για Eurovision: Κατάλαβα ότι υπάρχει περίπτωση να κερδίσει η Dara όταν είδα την ψηφοφορία των επιτροπών
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr