Μένει στην Ίντερ ο Σνάιντερ
Την πρόθεση του να μην αποχωρήσει από την Ίντερ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο εξέφρασε ο Γουέσλι Σνάιντερ με δηλώσεις του στα ιταλικά ΜΜΕ.
Την πρόθεση του να μην αποχωρήσει από την Ίντερ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο εξέφρασε ο Γουέσλι Σνάιντερ με δηλώσεις του στα ιταλικά ΜΜΕ.
Την πρόθεση του να μην αποχωρήσει από την Ίντερ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο εξέφρασε ο Γουέσλι Σνάιντερ με δηλώσεις του στα ιταλικά ΜΜΕ. Μετά από ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφους ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός έβαλε τέλος στις φήμες που τον θέλουν να αποτελεί και πάλι μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
«Πόσος χρόνος έχει απομείνει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Μια εβδομάδα; Λοιπόν μένω», τόνισε ο Ολλανδός.
Πηγή: sport-fm.gr
ολες οι ειδησεις
- Οι φλόγες σε Γαλλία και Ιταλία γίνονται πολιτικό επιχείρημα στην Αθήνα – Η κυβέρνηση επενδύει στη σταθερότητα – Το Μαξίμου υπενθυμίζει τις ελληνικές εμπειρίες των μνημονίων
- Συντάξεις Νοεμβρίου: Ανατροπή δεδομένων με την πληρωμή – Πότε εισπράττουν οι συνταξιούχοι (Βίντεο)
- Λέσβος: Σύγκρουση ταχύπλοου με σκάφος του Λιμενικού – Έξι μετανάστες νεκροί
- Σφοδρές αντιδράσεις Ηρακλή για τη διαιτησία Φωτιά με τον ΠΑΟΚ – «Θέλει να φύγει ο Ματσάρι από την Ελλάδα»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr