Δημοσίευση: ’

Μεσολόγγι: 21χρονη υπέστη εγκαύματα στο χέρι από παραδοσιακή πιστόλα σε πανηγύρι

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η ανάγνωση δημιουργήθηκε από το Newpost AI.
Δημοσίευση: ’
Μεσολόγγι: 21χρονη υπέστη εγκαύματα στο χέρι από παραδοσιακή πιστόλα σε πανηγύρι
EUROKINISSI

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Τα βασικά σημεία
Η σύνοψη δημιουργήθηκε από το Newpost AI.
  • Ατύχημα στη Σταμνά Μεσολογγίου κατά τη διάρκεια πανηγυριού.
  • 21χρονη υπέστη εγκαύματα στο χέρι από παραδοσιακή πιστόλα.
  • Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου για πρώτες βοήθειες.
  • Διακομιδή της σε νοσοκομείο της Πάτρας για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο.
  • Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της γιορτής της Αγίας Αγάθης.

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Σταμνά Μεσολογγίου, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης για το πανηγύρι της Αγίας Αγάθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του messolonghivoice.gr, μια 21χρονη επιχείρησε να ρίξει στον αέρα με παραδοσιακή πιστόλα, όταν το μπαρούτι προκάλεσε εγκαύματα στο χέρι της.

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, λόγω της κατάστασής της, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή της σε νοσοκομείο της Πάτρας για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο και αντιμετώπιση των εγκαυμάτων.

Μείνετε ενημερωμένοι με το Newpost. Ακολουθήστε μας για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.