Μεσολόγγι: Ηλικιωμένος ασελγούσε σε ανήλικη με νοητική στέρηση!
Σοκάρει την τοπική κοινωνία στο Νεοχώρι του δήμου Μεσολογγίου, η υπόθεση ασέλγειας 87χρονου συνταξιούχου σε βάρος ανήλικης με νοητική στέρηση, όπως τουλάχιστον καταγγέλλεται.
Σοκάρει την τοπική κοινωνία στο Νεοχώρι του δήμου Μεσολογγίου, η υπόθεση ασέλγειας 87χρονου συνταξιούχου σε βάρος ανήλικης με νοητική στέρηση, όπως τουλάχιστον καταγγέλλεται.
Σοκάρει την τοπική κοινωνία στο Νεοχώρι του δήμου Μεσολογγίου, η υπόθεση ασέλγειας 87χρονου συνταξιούχου σε βάρος ανήλικης με νοητική στέρηση, όπως τουλάχιστον καταγγέλλεται. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε για την υπόθεση, μετά από ανώνυμη καταγγελία περί τακτικών επισκέψεων της ανήλικης στο σπίτι του 87χρονου. Η υπόθεση διερευνήθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι πήραν καταθέσεις από την αδελφή της ανήλικης.
Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ο 87χρονος τελικά προσήχθη στον αρμόδιο εισαγγελέα του Μεσολογγίου και σήμερα Παρασκευή παραπέμπεται στον ανακριτή με την βαρύτατη κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια που αποτελεί κακούργημα και επισείει βαριές ποινές.
ολες οι ειδησεις
- IQ 160: Η Πηνελόπη και ο Αργύρης παγιδεύονται σε ομηρία
- Μπραντ Πιτ: Η τελευταία του ελπίδα να ξανακερδίσει τα έξι παιδιά του
- Αλτσχάιμερ: Οι νέες θεραπείες έφτασαν στην Ελλάδα — Ποιοι μπορούν να τις λάβουν και σε ποια νοσοκομεία
- Η ΑΑΔΕ εντόπισε αδήλωτα ενοίκια 105 εκατ. ευρώ από βραχυχρόνιες μισθώσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr