Μεσσηνία: Θαλαμηγός προσέκρουσε στη νήσο Πρώτη – Ένας τραυματίας (Βίντεο)
Το σκάφος αναμένεται να ρυμουλκηθεί στο λιμάνι της Πύλου, λόγω των έργων που γίνονται στο λιμάνι της Μαραθόπολης.
Το σκάφος αναμένεται να ρυμουλκηθεί στο λιμάνι της Πύλου, λόγω των έργων που γίνονται στο λιμάνι της Μαραθόπολης.
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Μαραθόπολη για σκάφος αναψυχής με τέσσερις επιβαίνοντες το οποίο προσέκρουσε στη νήσο Πρώτη, στη Μεσσηνία.
Ειδικότερα, το σκάφος, μήκους 20 μέτρων, το οποίο είχε αποπλεύσει από την Κέρκυρα προσέκρουσε στο κεφάλι της Πρώτης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 38χρονου Βούλγαρου. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση διάσωσης, ενώ στο σημείο έσπευσαν παραπλέοντα πλοία, ένα ιδιωτικό σκάφος, καθώς και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.
Λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ιδιωτικό σκάφος στο λιμάνι του Μαράθου και από εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Το σκάφος αναμένεται να ρυμουλκηθεί στο λιμάνι της Πύλου, λόγω των έργων που γίνονται στο λιμάνι της Μαραθόπολης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του gargalianoionline.gr, η πλώρη του σκάφους έχει καταστραφεί ολοσχερώς λόγω της πρόσκρουσης.
Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνώνται από το Λιμενικό.
Πηγή: gargalianoionline.gr
ολες οι ειδησεις
- Το «τηλέφωνο» προς Σαμαρά και το παράθυρο επαναπροσέγγισης – Στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού ζητά προσωπική πρωτοβουλία Μητσοτάκη πριν από τις τελικές αποφάσεις
- Eurovision: Η νικήτρια Dara επέστρεψε στη Βουλγαρία και γνώρισε την πλήρη αποθέωση στο αεροδρόμιο
- ΣΥΡΙΖΑ: Η διαγραφή Πολάκη ως καταλύτης για το «ξεκαθάρισμα» πριν από το κόμμα Τσίπρα – Ο Φάμελλος τα «δίνει» όλα στον Τσίπρα – Η νέα εσωστρέφεια
- Emily in Paris: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα της σειράς στη Μύκονο
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr