Μετέφερε λαθρομετανάστες στον Αστακό
Είκοσι έξι λαθρομετανάστες μετέφερε στον Αστακό Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανία Αφγανός, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί στα διόδια Ελευσίνας.
Είκοσι έξι λαθρομετανάστες μετέφερε στον Αστακό Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανία Αφγανός, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί στα διόδια Ελευσίνας.
Είκοσι έξι λαθρομετανάστες μετέφερε στον Αστακό Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανία Αφγανός, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί στα διόδια Ελευσίνας. Ο συλληφθείς είχε βάλει τους λαθρομετανάστες μέσα σε ένα βάν και όταν θα τους μετέφερε στον Αστακό, θα τους επιβίβαζε σε πλοίο για την Ιταλία. Από τους λαθρομετανάστες, οι 19 είναι από το Αφγανιστάν, 6 από το Μαρόκο και 1 από την Αλγερία.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο συλληφθείς αποτελεί μέλος κυκλώματος που δραστηριοποιείτο για μεγάλο χρονικό διάστημα στην παράνομη διακίνηση μεταναστών σε χώρες της Ε.Ε.
Πηγή: ethnos.gr
ολες οι ειδησεις
- Εύα Καϊλή: Δικαστικό σκάνδαλο το QatarGate
- Πάτρα: Ζευγάρι κακοποιούσε σκύλο – Του έκοψαν την ουρά και τον έβαψαν για να μην αναγνωριστεί
- Περιστέρι: «Έριχνε κάτι στο φαγητό μου ακόμη και όταν βγαίναμε με το παιδί μας», καταγγέλλει ο στρατιωτικός γιατρός (Βίντεο)
- Γαλλία: Αναβάλλονται ποδοσφαιρικοί αγώνες λόγω των διαδηλώσεων του Σαββάτου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr