Μετωπική ΙΧ με νταλίκα, νεκρός ο οδηγός (φωτό)
Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στους δρόμους της Ηπείρου σημειώθηκε σήμερα με θύμα ένα 59χρονο.
Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στους δρόμους της Ηπείρου σημειώθηκε σήμερα με θύμα ένα 59χρονο.
Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στους δρόμους της Ηπείρου σημειώθηκε σήμερα με θύμα ένα 59χρονο.
Το τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Άρτας, στο 39ο χιλιόμετρο, κοντά στη θέση Γωνιά, όταν το ΙΧ που οδηγούσε ο 59χρονος, συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Epiruspost το ΙΧ, το οποίο είχε κατεύθυνση προς τα Γιάννενα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην νταλίκα, η οποία μετέφερε πέτρα.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας και της πυροσβεστικής Φιλιππιάδας όμως δυστυχώς ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
ολες οι ειδησεις
- Ζήσης Μούσιος για Αντωνά: «Μίνι είναι αυτό; Αν πειράζετε έναν, πειράζετε τρεις» – Η απάντηση στη Ζήνα Κουτσελίνη
- Κιμ Καρντάσιαν: Υποβλήθηκε σε επέμβαση στον οισοφάγο – «Έχει κάποιες ανωμαλίες, είναι το ίδιο πράγμα που είχε ο πατέρας μου»
- Μάρκος Σεφερλής για Γιώργο Μαζωνάκη: «Ήμασταν φιλαράκια, όχι σαν αυτούς που εμφανίστηκαν μετά τον θάνατό του»
- Το σόι σου: Η Μπέλα συμμετέχει σε παράσταση με παλιό φλερτ – Spoiler για τα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς του Alpha
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr
