28 Μαρτίου 2024
Δημοσίευση: 22:49'
Τελευταία ενημέρωση: 23:15'

«Μία ντουντούκα στην κα. Κωνσταντοπούλου…»

Ήταν το δεύτερο επεισόδιο μέσα σε λίγες ώρες, ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Τασούλα και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Επιμέλεια: Γιάννης Μαρκούτης
Δημοσίευση: 22:49’
Τελευταία ενημέρωση: 23:15’
Κωνσταντοπούλου
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Επιμέλεια: Γιάννης Μαρκούτης

Ήταν το δεύτερο επεισόδιο μέσα σε λίγες ώρες, ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Τασούλα και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

O πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, εγκάλεσε σκωπτικά την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, για τις συνεχείς παρεμβάσεις της στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Λίγο πιο δυνατά, δεν ακούγεστε – Μία ντουντούκα για την κυρία Κωνσταντοπούλου».

Το προηγούμενο επεισόδιο της ημέρας

Μόλις ολοκληρώθηκε η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη και λίγο προτού ανακοινώσει ότι είναι σειρά του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου να ανέβει στο βήμα, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας ενημέρωσε την ολομέλεια ότι ο υπουργός Υγείας ‘Αδωνις Γεωργιάδης του ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού (σ.σ. είχε αναφερθεί στον κ. Γεωργιάδης ο Νίκος Ανδρουλάκης).

«Δεν το δέχθηκα και γιατί παραδοσιακά σε αυτή τη φάση της συνεδριάσεως ομιλούν μόνο οι πολιτικοί αρχηγοί, με την αντίστροφη σειρά της εκλογικής δύναμης αλλά και γιατί έκρινα ότι δεν συντρέχει αυτός ο λόγος», είπε ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, και κάλεσε στο βήμα ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ακούστηκε να φωνάζει από το έδρανό της «παραιτήθηκαν δύο υπουργοί δεν θα το ανακοινώσετε στη Βουλή;».

«Παρακαλώ, ησυχία, ησυχία, ησυχία! Σας έχουμε καλομάθει, σας κάνουμε όλα τα χατίρια και νομίζετε θα μας λέτε τι να κάνουμε. Ελάτε, ελάτε, εντάξει. Καλόμαθε», ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας.


TOP NEWS

uncached