Μικρή πτώση στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
Με ελαφρά πτώση ξεκίνησαν σήμερα οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ο δείκτης FTSE-100 υποχώρησε κατά 0,23% και διαμορφώθηκε στις 6.356,51 μονάδες.
Με ελαφρά πτώση ξεκίνησαν σήμερα οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ο δείκτης FTSE-100 υποχώρησε κατά 0,23% και διαμορφώθηκε στις 6.356,51 μονάδες.
Με ελαφρά πτώση ξεκίνησαν σήμερα οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ο δείκτης FTSE–100 υποχώρησε κατά 0,23% και διαμορφώθηκε στις 6.356,51 μονάδες.
Με πτώση άρχισε η συνεδρίαση στο χρηματιστήριο του Παρισιού. Ο δείκτης CAC 40 υποχώρησε κατά 0,45% και διαμορφώθηκε στις 4.667,51 μονάδες.
Ελαφρά πτώση καταγράφηκε κατά το άνοιγμα και στο χρηματιστήιο της Φρανκφούρτης. Ο δείκτης DAX υποχώρησε κατά 0,13% και διαμορφώθηκε στις 20.023 μονάδες.
ολες οι ειδησεις
- Λάουρα Κοβέσι: «Η πιο ξεκάθαρη προσπάθεια εκφοβισμού της EPPO συνέβη στην Ελλάδα»
- Η «Γιορτή του Σινεμά» επιστρέφει με εισιτήριο 3 ευρώ σε όλη την Ελλάδα
- Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός-Άρης: 2-1 – Νίκη στο 89’ με μαγικό τακουνάκι του Ραστόντερ
- Κύπελλο Ελλάδας: Μαρκό-Ολυμπιακός 0-2 – «Τρία στα τρία» στο Κύπελλο με Σάλιακα και Κάρμο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr