Μικροένταση έξω από το Μαξίμου: Διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ για τις καθαρίστριες στο Δρομοκαΐτειο
«Η κυβέρνηση των πολλών παίρνει το ψωμί των λίγων καθαριστριών του Δρομοκαϊτείου» γράφει το πανο των διαδηλωτών.
«Η κυβέρνηση των πολλών παίρνει το ψωμί των λίγων καθαριστριών του Δρομοκαϊτείου» γράφει το πανο των διαδηλωτών.
Μικροένταση επικράτησε στην Ηρώδου Αττικού όταν καθαρίστριες και μέλη της ΠΟΕΔΗΝ προσπάθησαν να προσπεράσουν τις κλούβες των ΜΑΤ, για να φτάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας, πραγματοποιείται στην συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Ηρώδου Αττικού από την ΠΟΕΔΗΝ και τις καθαρίστριες των οποίων οι συμβάσεις λήγουν τέλος Αυγούστου.

Επί της Ηρώδου Αττικού υπάρχει φραγμός της Αστυνομίας με κλούβες. Οι διαδηλωτές έχουν απλώσει ένα πανό με το σύνθημα «η κυβέρνηση των πολλών παίρνει το ψωμί των λίγων καθαριστριών του Δρομοκαϊτείου».

Οι διαδηλωτές έχουν τοποθετήσει καλάθια με φραντζόλες ψωμί και πλακ ατ με συνθήματα κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Πολάκη, τον οποίο κατηγορούν για αθέτηση των δεσμεύσεων του για ανανέωση των συμβάσεων στις περίπου 50 καθαρίστριες του Δρομοκαιτειου.

ολες οι ειδησεις
- Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η υπόθεση με τις 25 αζήτητες σορούς που οδηγήθηκαν σε ταφή
- Ο καιρός της Πέμπτης: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Βροχές σε πολλές περιοχές και άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο
- Σύλληψη 17χρονου στον Άλιμο για κατοχή ναυτικών φωτοβολίδων
- Ο Δήμος Αθηναίων γιορτάζει τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων με δράσεις πολιτισμού για όλες τις ηλικίες
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr