Μήλος: Ατύχημα με σκάφος που μπλέχτηκε σε δίχτυα ψαράδων – Τέσσερις γυναίκες τραυματίστηκαν
Οι γυναίκες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με τη μία να διακομίζεται τραυματισμένη σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Οι γυναίκες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με τη μία να διακομίζεται τραυματισμένη σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Η ξενάγηση στις ομορφιές της Μήλου ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο τρόπο για τέσσερις τουρίστριες που τραυματίστηκαν εν πλω όταν έπεσαν από απότομο κραδασμό του σκάφους που προκλήθηκε κατά δήλωση του κυβερνήτη του, σε εμπλοκή της προπέλας και του άξονα με δίχτυα αλιείας.
Οι γυναίκες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με τη μία να διακομίζεται τραυματισμένη σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Το ναυτικό ατύχημα σημειώθηκε όταν η προπέλα του σκάφους μπλέχτηκε σε δίχτυα ψαράδων. Ο απότομος κραδασμός που ακολούθησε έριξε 4 γυναίκες στη θάλασσα, με τη μία να τραυματίζεται πιο σοβαρά.
Η ανακοίνωση από το Λιμενικό:
«Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μήλου, για τον τραυματισμό τεσσάρων (04) επιβάτιδων Ε/Γ – Τ/Ρ πλοίου, ενώ βρισκόταν εν πλω στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ν. Μήλου.
Συγκεκριμένα, οι εν λόγω επιβάτιδες τραυματίστηκαν μετά από πτώση τους στο εν λόγω σκάφος, λόγω απότομου κραδασμού, που κατά δήλωση του Κυβερνήτη του οφείλεται σε εμπλοκή της προπέλας και του άξονα με δίχτυα αλιείας. Οι ανωτέρω μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μήλου, για την παροχή ιατρικής περίθαλψη, τρεις εκ των οποίων εξήλθαν. Η έτερη επιβάτιδα διεκομίσθη με το Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο »ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ», προκειμένου μεταφερθεί σε Νοσοκομείο των Αθηνών για περαιτέρω εξετάσεις.
Από το Λιμεναρχείο Μήλου που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ε/Γ – Τ/Ρ πλοίου μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ συνελήφθη ο Κυβερνήτης του για παράβαση του άρθρου 314 του Π.Κ.».
ολες οι ειδησεις
- ΑΕΚ: Αναβάλλεται εκδήλωση στην «Αγιά Σοφιά» μετά τον θάνατο του Μάριου Οικονόμου
- Η Κύπρος μπαίνει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα SAFE – «Στήριξη σε ένοπλες δυνάμεις και αμυντική βιομηχανία»
- Για όνομα του… ροκ εν ρολ: Όταν ρωτάς για τον Παύλο Σιδηρόπουλο και η Τεχνητή Νοημοσύνη παίζει… φάλτσο
- Γιατί ο Τυραννόσαυρος Rex είχε τόσο μικρά χέρια – Η νέα θεωρία των επιστημόνων
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr