Μήλος: Τουρίστρια παραλίγο να πνιγεί στο Σαρακήνικο εξαιτίας των ισχυρών ανέμων (Βίντεο)
Καρέ-καρέ η μάχη της γυναίκας με τα κύματα.
Καρέ-καρέ η μάχη της γυναίκας με τα κύματα.
Παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία μια βουτιά στο Σαρακίνικο της Μήλου, όταν μια γυναίκα βρέθηκε αντιμέτωπη με δύσκολες συνθήκες στη θάλασσα και δεν μπορούσε να επιστρέψει με ασφάλεια στην ακτή.
Η έντονη θαλασσοταραχή, που προκλήθηκε από τους δυνατούς ανέμους που έπνεαν στην περιοχή, δυσκόλεψε την προσπάθειά της να βγει από το νερό, καθώς τα κύματα την παρέσυραν συνεχώς προς τα βαθιά.
Σύμφωνα με το βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, η γυναίκα προσπαθούσε επανειλημμένα να πιαστεί από τους βράχους του διάσημου τοπίου για να καταφέρει να ανέβει στη στεριά. Ωστόσο, κάθε φορά που πλησίαζε στην έξοδο, ένα νέο ισχυρό κύμα την τραβούσε ξανά πίσω στη θάλασσα. Παρά τις δύσκολες στιγμές και την έντονη προσπάθεια που χρειάστηκε να καταβάλει, η περιπέτειά της είχε αίσιο τέλος, καθώς κατάφερε τελικά να βγει με ασφάλεια από το νερό.
@josh_blymier jumping cliffs at Sarakiniko Beach is no joke lol, she was okay #greece #milos #travel #cliffjump #moonbeach ♬ Saxophones getting louder – Sped Up – AntonioVivald
«Το να πηδάς από τα βράχια στο Σαρακίνικο δεν είναι αστείο», αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο, με την επισήμανση ότι η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της. Το περιστατικό υπενθυμίζει για ακόμη μία φορά ότι, παρά την ομορφιά του τοπίου, οι συνθήκες στη θάλασσα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα και απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή από τους επισκέπτες.
ολες οι ειδησεις
- Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί ζελεδάκια που περιέχουν τη μη εγκεκριμένη ουσία κανναβιδιόλη
- Μαρία Ρεπούση: Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με αιχμές για το πολιτικό σχέδιο της νέας ηγεσίας
- Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Άνω των 20 δισ. ευρώ οι ρυθμίσεις οφειλών από την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας
- Μαρία Σολωμού: Απογευματινή βουτιά στη Σαντορίνη – «Η τέλεια ώρα», έγραψε
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr