Μην πετάτε τη μάσκαρα που έχει πήξει
Κάθε φορά που ανοιγοκλείνουμε τη μάσκαρα μπαίνει μέσα αέρας με αποτέλεσμα να αρχίσει να πήζει και να σβολιάζει όταν την τοποθετούμε στις βλεφαρίδες μας.
Κάθε φορά που ανοιγοκλείνουμε τη μάσκαρα μπαίνει μέσα αέρας με αποτέλεσμα να αρχίσει να πήζει και να σβολιάζει όταν την τοποθετούμε στις βλεφαρίδες μας.
Κάθε φορά που ανοιγοκλείνουμε τη μάσκαρα μπαίνει μέσα αέρας με αποτέλεσμα να αρχίσει να πήζει και να σβολιάζει όταν την τοποθετούμε στις βλεφαρίδες μας. Διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα:
Πρώτα από όλα σκουπίζουμε το βουρτσάκι με μια πετσέτα έτσι ώστε να απομακρυνθούν τα υπολείμματα. Στη συνέχεια, εφαρμόζουμε έναν από τους παρακάτω τρόπους.
Ρίχνουμε τη μάσκαρα κλειστή μέσα σε νερό που μόλις ξεκίνησε να βράζει και την αφήνουμε για 2 λεπτά.
Ένας άλλος τρόπος είναι να ρίξουμε 2 σταγόνες ελαιόλαδο και να την ανακατέψουμε πολύ καλά με το βουρτσάκι.
Δεν ξεχνάμε ότι πρέπει να προσέχουμε τα καλλυντικά μας, διότι με το πέρασμα του χρόνου χαλάει η σύστασή τους.
Πηγή: myworld.gr
ολες οι ειδησεις
- Europa League: Ο Ολυμπιακός ψάχνει το 3/3 απέναντι στη Σπάρτα Πράγας (22:00-ANT1)
- Φονικές πλημμύρες στη νότια Γαλλία: Πνίγηκαν τρεις άνθρωποι – Σοβαρές ζημιές και καταστροφές (Βίντεο)
- Κρίστα Πάικ: Από τον φερόμενο εγκεφαλικό θάνατο στην ανάρρωση – Μιλά και περπατά ξανά
- Κρήτη: Δύο λέμβοι με 84 μετανάστες εντοπίστηκαν νότια του νησιού – Επιχειρήσεις του Λιμενικού με τη συνδρομή της Frontex
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr