25 Σεπτεμβρίου 2025
Δημοσίευση: 14:07'
Τελευταία ενημέρωση: 14:11'

Μητσοτάκης: Ενημερώνει τη Βουλή για την εξωτερική πολιτική – Έως 15 Οκτωβρίου η προ ημερησίας

θα ενημερώσει την ολομέλεια της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής.

Επιμέλεια: Νίκος Τσακμάκης
Δημοσίευση: 14:07’
Τελευταία ενημέρωση: 14:11’
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Επιμέλεια: Νίκος Τσακμάκης

θα ενημερώσει την ολομέλεια της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής.

Εντός του πρώτου δεκαπενθημέρου του Οκτωβρίου θα ενημερώσει την ολομέλεια της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής.

Αίτημα για διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συνεδρίαση για τεκταινόμενα στην Γάζα είχε καταθέσει προσφάτως και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, με τον πρωθυπουργό να τη μετατρέπει σε ενημέρωση του σώματος για όλα τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, όπως προβλέπεται με βάση το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής.

Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Τσιάρας, αποδεχόμενος σχετικό αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, θα ενημερώσει την κοινοβουλευτική επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου για την ευλογιά των προβάτων.


TOP NEWS

uncached