«Μου αρέσουν κυρίως οι ηλίθιοι άντρες!»
Μία ανατροπή περίμενε χθες τους τηλεθεατές της εκπομπής «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, καθώς η καλεσμένη Αθηνά Οικονομάκου μπήκε στο πλατό της εκπομπής ως Ξένια Παππά από την «Ζωή της Άλλης».
Μία ανατροπή περίμενε χθες τους τηλεθεατές της εκπομπής «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, καθώς η καλεσμένη Αθηνά Οικονομάκου μπήκε στο πλατό της εκπομπής ως Ξένια Παππά από την «Ζωή της Άλλης».
Μία ανατροπή περίμενε χθες τους τηλεθεατές της εκπομπής «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, καθώς η καλεσμένη Αθηνά Οικονομάκου μπήκε στο πλατό της εκπομπής ως Ξένια Παππά από την «Ζωή της Άλλης». Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η 25χρονη ηθοποιός ενεπλάκησαν σε ένα θεατρικό παιχνίδι, καθώς έδωσε συνέντευξη υποδυόμενη την «κακιά Ξένια».
Η Αθηνά Οικονομάκου ως Ξένια Παππά δήλωσε: «Μου αρέσουν κυρίως οι ηλίθιοι άντρες, οι άντρες που θα κάνουν ό,τι τους πω», ενώ οι αξίες της είναι: «Η δόξα και το χρήμα».
Αυτό που θα πρέπει να έχει ένας άντρας για να την κατακτήσει είναι: «Πρέπει να είναι πρωθυπουργός και ίσως και κάτι παραπάνω, και φυσικά να έχει καταθέσεις όχι μόνο σε ελληνικές τράπεζες, αλλά και ξένες».
Τελικά, η συνέντευξη έληξε με τον πυροβολισμό της Ξένιας από τον Πέτρο Κωστόπουλο.
Στην συνέχεια, όταν επέστρεψε ως Αθηνά Οικονομάκου, η 25χρονη ηθποιός αποκάλυψε πως αρχικά προοριζόταν για τον ρόλο που ενσαρκώνει η Ευδοκία Ρουμελιώτη, τον ρόλο της «καλής», ενώ το μοναδικό κοινό που θεωρεί ότι έχει με τον ρόλο της Ξένιας είναι ο «δυναμισμός».
Πηγή: yupi.gr
ολες οι ειδησεις
- Αγρίνιο: Πώς πήρε το όνομά του και ποιοι σταθμοί σημάδεψαν την ιστορία του
- Φελλός: Μην τον πετάτε όταν ανοίγετε το κρασί – Η απρόσμενη χρήση που θα σας λύσει τα χέρια
- Νόβι Σαντ: Δύο χρόνια μετά, φόρος τιμής στα 16 θύματα της κατάρρευσης
- Ενδιάμεσες Εκλογές στις ΗΠΑ: Οι Ρεπουμπλικάνοι σε αγώνα συσπείρωσης πριν από την κάλπη της Τρίτης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr