17 Νοεμβρίου 2022
Δημοσίευση21:10

Μουντιάλ 2022: Καταγγελία για δωροδοκία – Στημένος ο αγώνας Κατάρ – Εκουαδόρ

Σοβαρές καταγγελίες για τον εναρκτήριο αγώνα του Μουντιάλ Κατάρ- Εκουαδόρ.

Δημοσίευση 21:10’
Μουντιάλ 2022

Σοβαρές καταγγελίες για τον εναρκτήριο αγώνα του Μουντιάλ Κατάρ- Εκουαδόρ.

Λίγα 24ωρα πριν να ξεκινήσει το Μουντιάλ 2022  , η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική  γιορτή , δέχθηκε ένα «χτύπημα» καθώς υπάρχουν καταγγελία για δωροδοκία στον αγώνα Κατάρ – Εκουαδόρ.   Ο δημοσιογράφος Αμτζάντ Ταχά από τη Μέση Ανατολή (σσ. που έχει 435 χιλ. ακόλουθους στο twitter), αναφέρει πως το Κατάρ έχει δωροδοκήσει οκτώ ποδοσφαιριστές του Εκουαδόρ (με συνολικά 7,4 εκατ. δολάρια) για να χάσουν το εναρκτήριο παιχνίδι του Μουντιάλ 2022 (με σκορ 1-0 και το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο).

Ο εν λόγω ρεπόρτερ υποστηρίζει πως η παραπάνω είδηση επιβεβαιώνεται από ανθρώπους τόσο από το Κατάρ όσο και από το Εκουαδόρ που γνωρίζουν πράγματα μέσα στις δύο εθνικές ομάδες, ενώ στη συνέχεια εύχεται να έχει… ψεύτικη πληροφόρηση!

Την ίδια ώρα υποστηρίζει πως ελπίζει να υπάρξει παρέμβαση από τη FIFA αφού μιλάμε για θέμα διαφθοράς, το οποίο θα πλήξει το κύρος της διοργάνωσης και της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Μάλιστα, έχουν αρχίσει ήδη αρκετά Μέσα από το Εκουαδόρ να αναπαράγουν την παραπάνω είδηση, ενώ άπαντες καλούν κορυφαία δημοσιογραφικά portals όπως το Sky Sports, τη Daily Mail και διάφορα ακόμη, να πάρουν θέση και να ερευνήσουν αν ευσταθούν οι πληροφορίες του Αμτζάντ Ταχά.

 


σχετικα αρθρα