Μπακογιάννη από τη Ροδόπη: «Η ΝΔ έχει αποδείξει στην πράξη το ενδιαφέρον της για τη μειονότητα»
«Η μειονότητα έχει ανάγκες και είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων και της στήριξης της μειονότητας», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Η μειονότητα έχει ανάγκες και είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων και της στήριξης της μειονότητας», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Στο πλαίσιο των επισκέψεων που υλοποιεί η Νέα Δημοκρατία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής την υποψήφια Βουλευτή Χανίων και Πρόεδρο της Διακομματικής Επιτροπής της Θράκης κ. Ντόρα Μπακογιάννη, συνοδευόμενη από τον Συντονιστή εκλογικού αγώνα, πρώην Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Χαρδαλιά, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα της Ροδόπης.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας η κ. Μπακογιάννη και ο κ. Χαρδαλιάς συνοδευόμενοι από τους πολιτευτές του νομού αλλά και μέλη της ΔΕΕΠ και των ΔΗΜΤΟ, επισκέφθηκαν τα χωριά του ορεινού όγκου, και συγκεκριμένα τη Βυρσίνη, τη Μυρτίσκη και την Οργάνη όπου και συναντήθηκαν με κατοίκους και επικοινώνησαν τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Αμέσως μετά πραγματοποίησαν συνάντηση με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο και τους αντιπεριφερειάρχες Ροδόπης και Ξάνθης, στην πόλη της Κομοτηνής, επισκέφθηκαν το Λαογραφικό Μουσείο Ξυλαγανής ενώ συνομίλησαν με κατοίκους και επαγγελματίες των γύρω χωριών σε μία ανοιχτή συγκέντρωση, όπου αναδείχθηκαν οι ιδιαιτερότητες της περιοχής αλλά και οι αναπτυξιακές της δυνατότητες.
Στις δηλώσεις της αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων η κ. Μπακογιάννη τόνισε: «Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει στην πράξη το ενδιαφέρον της για τη μειονότητα. Έχει αποδείξει στην πράξη ότι αυτά που υπόσχεται τα κάνει. Επιδιώκουμε τη σύγκριση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον τρόπο με τον οποίο είχε μεταχειριστεί τη μειονότητα, όταν ήταν κυβέρνηση. Πράγματι η μειονότητα έχει ανάγκες και είμαστε αποφασισμένοι, το έχουμε αποδείξει άλλωστε, να δουλέψουμε στην κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων και της στήριξης της μειονότητας. Η ψήφος στη ΝΔ από την μειονότητα θα είναι πολύ δυνατό μήνυμα για τη δουλειά που έχει γίνει και για αυτή που έχει δρομολογηθεί. Σκοπός μας οι νέοι και οι νέες, οι επόμενες γενιές να σταθούν σταθερά στα πόδια τους ως Έλληνες Ευρωπαίοι πολίτες».
ολες οι ειδησεις
- Μαντόνα: Αποκάλυψε ότι έκανε με τον Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ το καλύτερο σεξ της ζωής της
- Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: «Στη Δημοκρατία κανείς δεν στερείται το δικαίωμα επιστροφής – Οι πολίτες όμως έχουν μνήμη»
- Φενέρμπαχτσε: Σοβαρές αιχμές για Ολυμπιακό, EuroLeague και διαιτησία στο Final Four – Πληθαίνουν οι αναφορές για «ευνοϊκή μεταχείριση» των ερυθρόλευκων
- Το «Σωσίβιο» της Εμμηνόπαυσης: Γιατί το λίπος επιμένει στην κοιλιά & Πώς να το αντιμετωπίσετε!
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr