Μπαράζ αστυνομικών ελέγχων στα νησιά
Μέσα σε μια εβδομάδα έγιναν 11 συλλήψεις και βεβαιώθηκαν πάνω από 500 παραβάσεις του ΚΟΚ σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.
Μέσα σε μια εβδομάδα έγιναν 11 συλλήψεις και βεβαιώθηκαν πάνω από 500 παραβάσεις του ΚΟΚ σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.
Εντατικοποίηση των ελέγχων στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου έφερε η κορύφωση της τουριστικής σεζόν. Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου ανακοίνωσε ότι μέσα στην τελευταία εβδομάδα προχώρησε σε στοχευμένες ενέργειες, με αντικείμενο την πρόληψη της μικροεγκληματικότητας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και την οδική ασφάλεια.
Συγκεκριμένα, από τις 28 Ιουλίου μέχρι τις 3 Αυγούστου, σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα έγιναν έλεγχοι σε 1.836 άτομα, 1.436 οχήματα και 51 καταστήματα. Συνελήφθησαν 11 άτομα και βεβαιώθηκαν 531 παραβάσεις, από τις οποίες οι 508 αφορούσαν στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη διενέργεια στοχευμένων ελέγχων, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.
ολες οι ειδησεις
- Ο κ. Άιφελ και ο πύργος του
- Λεφτά, φόροι, πληθωρισμός και ο Παναγόπουλος – Δείτε το βίντεο
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Για το sweep και το εισιτήριο του Final-4 στο ΟΑΚΑ – Πού θα δείτε τον αγώνα
- Κλείνει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21-Επίδομα Παιδιού
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr