Μπλόκο σε συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών καταγγέλλει η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Σύμφωνα με την καταγγελία, η φρουρά της Βουλής δεν τους άφησε να μπουν στην αίθουσα αν δεν βγάλουν από πάνω τους κονκάρδες και μπλουζάκια για τα Τέμπη.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η φρουρά της Βουλής δεν τους άφησε να μπουν στην αίθουσα αν δεν βγάλουν από πάνω τους κονκάρδες και μπλουζάκια για τα Τέμπη.
Σε καταγγελία ότι η αστυνομική φρουρά παρεμπόδισε την είσοδο στα θεωρεία της Βουλής συγγενών των θυμάτων των Τεμπών και μελών της ομάδας περιφρούρησης του αυτοσχέδιου μνημείου στην πλατεία συντάγματος, προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Η αστυνομική φρουρά στην είσοδο της Βουλής δεν επιτρέπει σε συγγενείς και μέλη της Ομάδας Περιφρούρησης του χειροποίητου μνημείου με τα γραμμένα ονόματα των 57 θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών στο Σύνταγμα να εισέλθουν στα θεωρεία εάν δεν αφαιρούσαν τις κονκάρδες που γράφουν “Μέχρι Τέλους – 57- Δικαιοσύνη” ή εάν δεν καλύψουν τις μπλούζες με το σύνθημα “Μέχρι Τέλους…” ή έχουν φωτογραφίες θυμάτων», δήλωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε για «ένα ακόμα δείγμα αυταρχικοποίησης ακόμα και μέσα στην Βουλή» και πρόσθεσε: «Είναι ντροπιαστικό να υπάρχει τέτοια τρομοκράτηση. Οι αστυνομικοί να τους λένε ότι στα θεωρεία δεν θα βγάλετε τσιμουδιά, δεν πρέπει να μιλήσετε, δεν θα εκφραστείτε. Να τους ελέγχουν τι έχουν μέσα στην τσάντα τους. Να ρωτάνε γιατί έχουν πανό μέσα στην τσάντα τους».
ολες οι ειδησεις
- Ολυμπιακός: Ολονύχτιο ερυθρόλευκο πάρτι στον Πειραιά και σε ολόκληρη τη χώρα (Φωτό & Βίντεο)
- Γωγώ Μαστροκώστα: Ο Χάρης Σιανίδης την αποχαιρετά με μια σπαρακτική ανάρτηση – «Μου είχες πει ότι δε θα με αφήσεις ποτέ»
- Καύσωνας από τον Μάιο στη Γαλλία – Νεκρός ένας δρομέας σε αγώνα στο Παρίσι
- Τουρκία: Ξανανοίγει το πανεπιστήμιο Μπιλγκί – Νέα απόφαση καταργεί το διάταγμα Ερντογάν
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr