2 Σεπτεμβρίου 2025
Δημοσίευση: 19:27'

Μπράιτον: Ξανά γκολ ο Τζίμας σε φιλικό – Βασικός και ο Κωστούλας

Το ελληνικό δίδυμο της Μπράιτον, Στέφανος Τζίμας και Μπάμπης Κωστούλας, αρχίζει σιγά-σιγά να βρίσκει… τα πατήματά του

Επιμέλεια: Νίκος Μπουφίδης
Δημοσίευση: 19:27’
Επιμέλεια: Νίκος Μπουφίδης

Το ελληνικό δίδυμο της Μπράιτον, Στέφανος Τζίμας και Μπάμπης Κωστούλας, αρχίζει σιγά-σιγά να βρίσκει… τα πατήματά του

Το ελληνικό δίδυμο της Μπράιτον, Στέφανος Τζίμας και Μπάμπης Κωστούλας, αρχίζει σιγά-σιγά να βρίσκει… τα πατήματά του και όπως φαίνεται δεν είναι πολύ μακριά η μέρα που θα συμπεριληφθούν για πρώτη φορά στην αποστολή των «γλάρων» σε παιχνίδι της Premier League.

Ιδιαίτερα ο Τζίμας δείχνει να βρίσκεται λίγο… πιο μπροστά από τον Κωστούλα – σε βαθμό ετοιμότητας – σκοράροντας ξανά για την Μπράιτον, έστω και σε φιλικό ματς.

Μετά το επίσημο ντεμπούτο του απέναντι στην Όξφορντ για το Λιγκ Καπ, όπου σκόραρε δύο φορές, ο 19χρονος επιθετικός βρήκε ξανά δίχτυα σε ματς προετοιμασίας των «γλάρων» απέναντι σε ομάδα επίλεκτων της PFA.

Ο νεαρός στράικερ βρέθηκε στο αρχικό σχήμα – όπως και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μπάμπης Κωστούλας – σκόραρε αρχικά με κεφαλιά, ενώ λίγο αργότερα έκανε το ίδιο και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

 


TOP NEWS

uncached