Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Κατέληξαν σε συμφωνία για το διαζύγιό τους μετά από 8 χρόνια
Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν μέχρι στιγμής αποκαλυφθεί.
Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν μέχρι στιγμής αποκαλυφθεί.
Σε συμφωνία για το διαζύγιό τους κατέληξαν η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ 8 χρόνια μετά τον χωρισμό τους.
Όπως ανακοίνωσε χθες, Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου ο δικηγόρος της Αμερικανίδας σταρ, σημειώνεται το τέλος ενός από τα μακροβιότερα διαζύγια στην ιστορία του Χόλιγουντ.
Όπως ανέφερε ο ίδιος σε επικοινωνία με το περιοδικό People: «Πριν από περισσότερα από οκτώ χρόνια, η Αντζελίνα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον κύριο Πιτ. Από τότε, εκείνη και τα παιδιά αποχώρησαν από όλες τις ιδιοκτησίες που μοιράζονταν με τον Πιτ και επικεντρώθηκαν στο να ξαναβρούν τη γαλήνη και να θεραπεύσουν την οικογένειά τους.
Αυτή είναι μόνο μια πτυχή μιας μακράς, συνεχιζόμενης διαδικασίας που ξεκίνησε πριν από οκτώ χρόνια. Ειλικρινά, η Αντζελίνα είναι εξαντλημένη, αλλά και ανακουφισμένη που αυτό το μέρος έχει πλέον τελειώσει».
Υπενθυμίζεται ότι η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 2016, κατά την οποία δήλωσε ότι ο Μπραν Πιτ υπήρξε βίαιος απέναντι στην ίδια και τα παιδιά τους.
ολες οι ειδησεις
- Μαντόνα: Αποκάλυψε ότι έκανε με τον Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ το καλύτερο σεξ της ζωής της
- Παύλος Μαρινάκης για Αλέξη Τσίπρα: «Στη Δημοκρατία κανείς δεν στερείται το δικαίωμα επιστροφής – Οι πολίτες όμως έχουν μνήμη»
- Φενέρμπαχτσε: Σοβαρές αιχμές για Ολυμπιακό, EuroLeague και διαιτησία στο Final Four – Πληθαίνουν οι αναφορές για «ευνοϊκή μεταχείριση» των ερυθρόλευκων
- Το «Σωσίβιο» της Εμμηνόπαυσης: Γιατί το λίπος επιμένει στην κοιλιά & Πώς να το αντιμετωπίσετε!
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr