Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πούλησε την έπαυλή της στο Καλαμπάσας έναντι 10 εκατ. δολαρίων
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η τραγουδίστρια είχε αγοράσει το πολυτελές σπίτι στα 11,8 εκατ. δολάρια
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η τραγουδίστρια είχε αγοράσει το πολυτελές σπίτι στα 11,8 εκατ. δολάρια
διάσημη τραγουδίστρια και pop είδωλο Μπρίτνεϊ Σπίαρς πούλησε το πολυτελές σπίτι της στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια έναντι του ποσού των 10 εκατ. δολαρίων, περίπου 2 εκατ. δολάρια λιγότερο από ότι το είχε αγοράσει πριν από 9 μήνες.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Dirt, η Σπίαρς αγόρασε το σπίτι, λίγες ημέρες μετά το γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι, τον περασμένο Ιούνιο, για 11,8 εκατ. δολάρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει μια πηγή στο PEOPLE, η τραγουδίστρια ήταν ενθουσιασμένη με το ακίνητο. «Η Μπρίτνεϊ λατρεύει το νέο της σπίτι. Το διάλεξε μαζί με τον Σαμ. Ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη να έχει ένα σπίτι που διάλεξε χωρίς να χρειάζεται να ζητήσει έγκριση από [τον μπαμπά της Τζέιμι Σπίαρς» είχε δηλώσει παλαιότερα.
MansionGlobal: Britney Spears has many talents…but real estate speculation may not be one of them. https://t.co/5Ioub769ka
— Anguilla | Sothebys Realty (@AnguillaSIR) March 3, 2023
Η μεσογειακού στυλ έπαυλη, με την ιδιαίτερη είσοδο και το εντυπωσιακό φουαγιέ, βρίσκεται σε μία έκσταση 1,6 στρεμμάτων. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει επτά υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, αίθουσα κινηματογράφου με ιδιαίτερα καθίσματα και οροφή, γυμναστήριο, ξενώνα, γραφείο και κελάρι κρασιών.
ολες οι ειδησεις
- Καραχάλιος κατά Καρυστιανού: «Να μας πει για την offshore και για τη χρηματοδότηση με 140.000 ευρώ» – «Υπάρχει και ένα μυστικό για τη Γρατσία και θα αποκαλυφθεί»
- Παλεύει για την ζωή της – Μια προσευχή για την Γωγώ Μαστροκώστα
- Αν ζούσε θα γινόταν 38 χρόνων
- Παναθηναϊκός: Νέο βίντεο από το γήπεδο στον Βοτανικό – Οι εξέδρες αρχίζουν να παίρνουν μορφή
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr