27 Μαρτίου 2025
Δημοσίευση: 07:01'

Μυστήριο στην Ομόνοια: Τρεις συλλήψεις για τον νεκρό άστεγο έξω από εστιατόριο – Τον μετέφεραν στο πεζοδρόμιο μετά τον θάνατό του

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση – Οι κάμερες διέψευσαν τους ισχυρισμούς

Επιμέλεια: Δημήτρης Καΐμάς
Δημοσίευση: 07:01’
Επιμέλεια: Δημήτρης Καΐμάς

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση – Οι κάμερες διέψευσαν τους ισχυρισμούς

Ένα μυστήριο που προκαλεί σοκ και ερωτήματα εξελίσσεται στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ένας άστεγος άνδρας βρέθηκε νεκρός έξω από εστιατόριο στην Ομόνοια. Η έρευνα της Αστυνομίας έφερε στο φως σοκαριστικές αποκαλύψεις, που οδήγησαν στη σύλληψη τριών ατόμων, ανάμεσά τους και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση – Οι κάμερες διέψευσαν τους ισχυρισμούς

Αρχικά, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου υποστήριξε πως βρήκε τον άνδρα ήδη νεκρό στο πεζοδρόμιο, χωρίς να γνωρίζει περισσότερα για τις συνθήκες του θανάτου του. Όμως, το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας διέψευσε αυτή την εκδοχή.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, ο άστεγος είχε μπει στο εστιατόριο και ζήτησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τη ζωή του μέσα στο κατάστημα. Αντί να ειδοποιηθούν οι Αρχές, οι υπάλληλοι της επιχείρησης φέρεται να μετέφεραν το άψυχο σώμα του έξω, τοποθετώντας το στο πεζοδρόμιο, προσπαθώντας να αποκρύψουν το περιστατικό.

Η επιχείρηση σφραγίστηκε – Σε εξέλιξη η έρευνα

Η Αστυνομία διεξάγει ενδελεχή έρευνα για να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες του περιστατικού. Το εστιατόριο έχει σφραγιστεί, ενώ οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και το αν υπήρξε εγκληματική αμέλεια ή προσπάθεια συγκάλυψης του θανάτου.

Το μυστήριο γύρω από την υπόθεση έχει προκαλέσει σοβαρά ερωτήματα και αντιδράσεις, με την κοινή γνώμη να ζητά διαφάνεια και απόδοση ευθυνών. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, καθώς η προανάκριση συνεχίζεται.


TOP NEWS

uncached