Ν. Κεραμέως στα «Ακραία Φαινόμενα»: Εφικτή η αυτοδυναμία για τη ΝΔ
«Θα επιδιώξουμε τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις», ξεκαθάρισε.
«Θα επιδιώξουμε τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις», ξεκαθάρισε.
Εφικτό χαρακτήρισε την «κατάκτηση» της αυτοδυναμίας στις εκλογές του Ιουλίου η Νίκη Κεραμέως μιλώντας στους Τάκη Χατζή και Δημήτρη Καμπουράκη και τα «Ακραία Φαινόμενα».
«Η Νέα Δημοκρατία πέτυχε ένα πρωτοφανές ποσοστό διαφοράς στις ευρωεκλογές. Είναι η μεγαλύτερη διαφορά που έχει καταγραφεί σε ευρωεκλογές. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να βγαίνουμε και να πανηγυρίζουμε. Δεν το κάναμε. Εμάς ο στόχος μας είναι να ενώσουμε γιατί ξέρουμε πόσο έχει υποφέρει ο ελληνικός λαός. Αν έχουμε ένα στόχο τις επόμενες 29 ημέρες είναι να πείσουμε τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα και δη αυτούς που δεν μας ψήφισαν γιατί αξίζουμε μία ευκαιρία για να βελτιώσουμε τη χώρα. Η αλήθεια είναι ότι το σχέδιο μας είναι φιλόδοξο. Και πάρα πολλές από τις μεταρρυθμίσεις που θέλουμε να επιφέρουμε είναι βασικές τομές που χρειάζεται η χώρα. Για να τις κάνουμε θα ήταν πολύ καλύτερα εάν έχουμε την ευρύτερη δυνατή συναίνεση του πολιτικού φάσματος», σημείωσε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
«Ο στόχος μας είναι σαφώς η αυτοδυναμία. Και θεωρώ ότι είναι ένας στόχος που είναι εφικτός. Παρόλα αυτά επειδή πρέπει να σκεφτόμαστε και πέρα και πάνω από κόμματα και το καλό της χώρας εμείς θα επιδιώξουμε τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις», πρόσθεσε.
ολες οι ειδησεις
- Η Μυρτώ, οι πανελίστες και η χυδαιότητα του συνταξιούχου – Δείτε το βίντεο
- Πολιτική και στοιχήματα: Έρχονται ομορφιές!
- Παραίτηση-βόμβα στον ΣΚΑΪ: Εκτός ο Βασίλης Παπαδρόσος μετά από 7,5 χρόνια
- Η Φαίη Σκορδά για τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη: «Έγινε τόσος ντόρος χθες αλλά και πέρυσι μαζί ήμασταν, απλώς δεν μας έδωσε κανείς σημασία»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr