Ναύπακτος: Σκάνδαλο με πλαστογραφίες σε ιδιωτικό ΚΕΠ – Χειροπέδες σε 64χρονη
Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της 64χρονης στη Ναύπακτο, η οποία αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.
Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της 64χρονης στη Ναύπακτο, η οποία αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.
Αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες βρίσκεται μια 64χρονη γυναίκα από την Πάτρα, η οποία συνελήφθη στη Ναύπακτο για δεκάδες περιπτώσεις πλαστογραφίας και υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, που φέρονται να ξεπερνούν τις 60. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η κατηγορούμενη εργαζόταν σε ιδιωτικό ΚΕΠ της περιοχής και υποσχόταν στους πελάτες της ότι μπορούσε να διεκπεραιώσει τις υποθέσεις τους χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία. Αναλάμβανε διαδικασίες που σχετίζονταν κυρίως με υπηρεσίες του υπουργείου Συγκοινωνιών.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, λάμβανε αμοιβή για τις υπηρεσίες της και προχωρούσε σε εξουσιοδοτήσεις χρησιμοποιώντας πλαστές σφραγίδες και υπογραφές υπαλλήλων από άλλες περιοχές, προκειμένου να ολοκληρώνει μεταβιβάσεις οχημάτων και άλλες διοικητικές πράξεις.
Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από δειγματοληπτικούς ελέγχους της Αστυνομίας, κατά τους οποίους εντοπίστηκαν υπεύθυνες δηλώσεις με υπογραφές που δεν αντιστοιχούσαν σε υπαρκτούς υπαλλήλους. Μετά τη συγκέντρωση των απαραίτητων στοιχείων, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της 64χρονης, η οποία αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.
ολες οι ειδησεις
- Η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο
- Τραγωδία στον Βόλο με δύο νεκρές γυναίκες- Φλόγες-παγίδα σε σπίτι: Μητέρα και κόρη κάηκαν ζωντανές – Μάχη ζωής για τον 40χρονο γιο (Βίντεο)
- Λίλι Άλεν: Το πορτρέτο του «West End Girl» κατακτά την Εθνική Πινακοθήκη του Λονδίνου
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος – Αισθητός στη Θεσσαλονίκη – Ευθύμης Λέκκας: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αλλά θέλει προσοχή
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr