ΝΔ: Υποψήφια στην Α’ Αθήνας η δικηγόρος Σοφία Νικολάου
Η σχετική απόφαση ελήφθη από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη σε συνάντηση που είχε το πρωί μαζί της.
Η σχετική απόφαση ελήφθη από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη σε συνάντηση που είχε το πρωί μαζί της.
Η δικηγόρος κ. Σοφία Νικολάου θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών. Η σχετική απόφαση ελήφθη από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη σε συνάντηση που είχε το πρωί μαζί της.
Η Σοφία Νικολάου γεννήθηκε το 1979 στο Πυργί Αυλωναρίου Εύβοιας, από αγρότες γονείς. Σπούδασε Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ συνέχισε τις σπουδές της στο Διεθνές Ποινικό Δίκαιο και τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Paris X – Nanterre, στη Γαλλία. Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και έχει ιδρύσει τη δική της δικηγορική εταιρεία, η οποία ειδικεύεται στο Φορολογικό, Εμπορικό, καθώς και το Οικονομικό Ποινικό Δίκαιο.
ολες οι ειδησεις
- Ειρηνοποιός και διπλωμάτης δηλώνει ο Ερντογάν – Επικρίσεις για τον ΟΗΕ
- Ζωή Αναστασοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ: Ποια είναι η δικηγόρος από την Ηλεία που παίρνει την έδρα του Καλαματιανού
- ΑΕΚ – Ρεάλ Μαδρίτης: Sold out στη Νέα Φιλαδέλφεια – Συναγερμός για τα εισιτήρια της μαύρης αγοράς
- Κιμ Καρντάσιαν: Γιόρτασε τα 46α γενέθλιά της με δύο εντυπωσιακές δημιουργίες Rabanne
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr