Νέα αυτοκτονία στη Χίο: 35χρονος κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του!
Τέλος στην ζωή του έβαλε ένας 35 χρονος άνδρας στην Χίο, ο οποίος σύμφβωνα με τις πληροφορίες ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.
Τέλος στην ζωή του έβαλε ένας 35 χρονος άνδρας στην Χίο, ο οποίος σύμφβωνα με τις πληροφορίες ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.
Τέλος στην ζωή του έβαλε ένας 35 χρονος άνδρας στην Χίο, ο οποίος σύμφβωνα με τις πληροφορίες ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Ο άνδρας από το Βαρβάρι της Χίου, σύμφωνα με το politischion.gr, για λόγους που ερευνά το αστυνομικό τμήμα Χίου, έβαλε μία θηλιά στο λαιμό του και κρεμάστηκε μέσα στο ίδιο του σπίτι.
Μάρτυρας του περιστατικού έγινε ένα συγγενικό πρόσωπο πυ το πρωί της Κυριακής επισκέφτηκε το σπίτι και τον βρήκε νεκρό. Παρά το γεγονός ότι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο σημείο, ήταν ήδη αργά για τον άτυχο 35χρονο.
Ο αυτόχειρας δεν είχε δώσει κάποια δείγματα που θα πρόδιδαν το τραγικό τέλος, ενώ στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην οικεία του, δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα.
ολες οι ειδησεις
- Επιστρέφει το «σμαρτάκι» – Αποκαλυπτήρια για τη νέα γενιά του θρυλικού αυτοκινήτου πόλης
- Mutua Madrid Open: Τσιτσιπάς και Νταρντέρι πέρασαν στον δεύτερο γύρο του διπλού
- The Mandalorian & Grogu: Το τρέιλερ και η μόνη φορά που η Disney «ζωγράφισε» στον γαλαξία του Star Wars
- Έλενα Τσαγκρινού: «Ο χωρισμός ήταν δύσκολος – δεν σκέφτομαι νέα σχέση»
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr