22 Ιουλίου 2014
Δημοσίευση: 09:33'

Νέα δίκη προτείνει ο εισαγγελέας Εφετών για τον Παπαγεωργόπουλο

Την παραπομπή του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου σε νέα δίκη προτείνει ο εισαγγελέας Εφετών.

Δημοσίευση: 09:33’
αρθρο-newpost

Την παραπομπή του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου σε νέα δίκη προτείνει ο εισαγγελέας Εφετών.

Την παραπομπή του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου σε νέα δίκη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ’ εξακολούθηση προτείνει ο εισαγγελέας Εφετών Ευάγγελος Μπακέλας, με πρότασή του προς το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης.

Στο κείμενο της πρότασης του εισαγγελέα αναφέρεται ότι τα εν λόγω χρήματα (259.759 ευρώ) προέρχονται από εγκληματική δραστηριότητα και συγκεκριμένα από την υπεξαίρεση που τέλεσε ο Παναγιώτης Σαξώνης, γίνεται αναφορά σε λογαριασμούς που διατηρούσε ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος με τον Μιχάλη Λεμούσια και επισημαίνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος του παραπάνω ποσού αναλήφθηκε από τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

Ακόμη, επισημαίνειται ότι δεν επιβεβαιώνεται από κανένα στοιχείο ο ισχυρισμός ότι το ποσό προερχόταν από χρηματικές προσφορές των εκλεγέντων υποψηφίων του συνδυασμού του κ. Παπαγεωργόπουλου.


TOP NEWS

uncached